2777
2789
عنوان

کادوی تولد

341 بازدید | 20 پست

اینم کادوی تولد من از طرف همسر😍😍

چیزی که۵سال منتظرش بودم اما نشد... 

چون طایفه ما خییلی بد می دونستن که دختر ،ساز بزنه😢😢

البته فعلا یه چیز در حد مبتدی خریدم تا ببینم چی میشه!! (الکی میزنم تا کلاسای دانشگام تموم شه) 😁

اگه کسی ویدیویی چیزی داره معرفی کنه تا فعلا تو خونه در اوغات بیکاری یاد بگیرم... 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آو...روح آزاد و عصیانگر؟ مخالفت با رسوم و محدودیت ها؟  آزادی زنان؟  شکستن دیوار ها؟ 

گیتار زدن لذتبخشه...فقط انگشتای آدم کمی داغون می شه.  اگه مقاومتت زیاد باشه عادت می کنی زود.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
مبارکه جوونیه ما ک پای این عقاید رف با وجود علاقه شدیدم خانوادم بد میدونستن هی روزگار

منم خیییلی علاقه داشتم حتی مامانمو با بدبختی راضی کردم که بریم بخریم

چه روزا که درس نخوندم تا معدلم بشه بالای۱۸تا برام بخرن اما نشد تا امروز که شد۲۰سالم😢😢

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
عزیزم مباااارکههههه،شرمنده میشه قیمتشو بگی اگه میدونی؟

ممنون عزیزم،۴۰۰گرفته برام

منم خیییلی علاقه داشتم حتی مامانمو با بدبختی راضی کردم که بریم بخریم چه روزا که درس نخوندم تا معدلم ...

نمیدونم برای شما نمیگم

ولی ب نظرم برای من دیگ دیره خیلی دیرع

این چیزا از بچگی باید یاد گرف

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
آو...روح آزاد و عصیانگر؟ مخالفت با رسوم و محدودیت ها؟  آزادی زنان؟  شکستن دیوار ها؟   ...

بعععله بعععله همونا که شما گفتی😁😁😁

من علاقه دارم، واقعا ساز زدن رو دوست دارم بذار اصلا انگشتام بشکنه. مگه مهمه؟؟😍😍

نمیدونم برای شما نمیگم ولی ب نظرم برای من دیگ دیره خیلی دیرع این چیزا از بچگی باید یاد گرف

نه بابا کی گفته؟؟اکه می تونی دنبالش برو

هر وقت شروع کنی دیر نیس

مهم قلبته که میخواد،من میخوام آموزش اولیه اش رو توی خونه شروع کنم تا درسم تموم بشه

نه بابا کی گفته؟؟اکه می تونی دنبالش برو هر وقت شروع کنی دیر نیس مهم قلبته که میخواد،من میخوام آموز ...

دیگه نمیخام

میدونی هر چیزی ب وقتش باشه از وقتش بگذره و سرکوب بشه دیگ نمیخامش

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
بعععله بعععله همونا که شما گفتی😁😁😁 من علاقه دارم، واقعا ساز زدن رو دوست دارم بذار اصلا انگشتام ب ...

عزیزم...چقدر ذوقت قشنگه.

نه دیگه اونقدرا هم سخت نیست. وقتی اینقدر علاقه داری حتما یاد می گیری. 

خواهرم یه موقعی سعی کردم به من یاد بده...هی می گفت انگشتاتو بیشتر باید رو تارای رو دسته ی گیتار فشار بدی...نوک انگشتام بی حس شده بود.منم بی خیالش شدم رفتم سراغ پیانو.  

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!