2777
2789
عنوان

خانوما شما بودین ناراحت میشدین

178 بازدید | 17 پست

امروز پارتنرم گفت زنگ بزنیم صحبت کنیم بعد منم گفتم مادرم اینا هستن راحت نیستم حرف بزنم چون داشتیم باهم چت میکردیم عکس مادرم که خیلیم واضح نبود داشت ظرف میشست فرستادم براش گفتم مادرم هس ببین نمیشه زنگ بزنم بعد پارتنرم گفت باشه اشکال نداره بعد پرسید مادرت داره چیکاز میکنه گفتم ظرفا میشوره بعد گفت مادرت لاغره؟منم بهم برخورد گفتم اخه چاقی لاغری مادرم به تو چه ربطی داره چقد فضولی خدای نکرده هیز نباشی گفت نه بابا اخه تو و داداشت لاغرید گفتم حتما مادرتونم لاغره و ازین حرفا بعد ما خانوادگی چاق نیستیما ولی از سوالش خوشم نیومد بنظرتون حق دارم حالا اون میگه مگه من چی گفتم چقد زود رنجی.....بنظرتون من مقصرم یا پارتنرم 

خب بنظرم حق داشتی درلحظه ب ادم بر میخوره ولی چیزی نیس ک جای کش دادن یا فک کردن داشته باشه

تموم شد رفته

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بنظرم حق داشتی درلحظه ب ادم بر میخوره ولی چیزی نیس ک جای کش دادن یا فک کردن داشته باشهتموم شد رفت ...

اخه این سوالش خیلی رو مخم بود چیکار به مادرم داری حالا چاق باشه یا لاغر به اون چه ربطی داره خودش عکس کل خانوادشو برام فرستاده من اصلا زوم نکردم فقط گفتم زنده باشن 

ببخشید حق داریو دیگه عکس مادرت رو نفرست شاید راضی نباشه نامحرم ببیندش

اصلا زیاد واضح نبود من تو پذیرایی بودم اونم اشپزخونه داشت ظرف میشست لباسشم بدحجاب نبود یه بار دیگم عکس براش فرستادم خواهرم بغل دستم بود گفت خواهرت انگار از تو لاغر تره😐 

اصلا یچیزی پرسیده ادم نمیدونه چه عکس العملی داشته باشه! چه ربطی داشته اخه

حس خوبی نگرفتم الانم مدام پیام و اینا میده معذرت میخوام بخدا همینطور پرسیدم ولی من جوابش نمیدم بنظرت چه عکس العملی داشته باشم و چی بهش بگم