2777
2789

به هر چیزی که فکر میکنم باید با صدای آروم طوری که فقط خودم بشنوم باید با خودم تکرارش کنم با استرس و کلااااااااافه میشم خیلی به خودم فشار میارم طوری که هر روز سردرد بدی میگیرم

یا مثلا وقتی دارم با مامانم حرف میزنم وقتی مثلا مامانم میره دسشویی و میخوام یه چیزی بهش بگم تا مامانم از دسشویی دربیاد استرس منو میکشه و تا وقتی حرفمو بهش نگم راحت نمیشم و بعد اینکه گفتم راحت میشم

یا مثلا وقتی دارم با مامانم حرف میزنم وقتی یه حرفیو بهش میگم اگه واکنشی نشون نده باااااز باید ۲..۳ بار اون حرفو با فشار به خودم باید تکرار کنم تا خیالم راحت بشه که حرفمو شنیده و فهمیده

یا مثلا ما کردیم...هر حرفیو تو دلم با خودم میگم باااااید هم فارسیشو بگم هر کردیشو

خلاصه من هر لحظه با خوددددم درگیرممممم و هر روز پشت سرم درد میگیره انقد به خودم فشار میارم

حامله هم هستم ۵ ماهمه سونوگرافی اینا هم میرم بچه سالمه خداروشکر

ولی خودم خیییلی اذیت میشم

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتی مشاور؟

نه رفتم روانپزشک ۱۷ روز قرص خوردم بعد فهمیدم حاملم قطع کردم

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

واقعا لعنت به وسواس فکریدرکت میکنم

میترسم جسمم آسیب ببینه سرم هر روز درد میگیره

هرچه قدر اهمیت بدی پررنگ میشه وهرچقد اهمیت ندی و بیخیالی کنی خوب میشی،مثلا دفعه اول ک میخوای اهمیت ندی هی میاد تو ذهنت که تکرار کن تکرار کن ولی گوش نده بگو نیازی نیست تکرار کنم همون یبار گفتم کافیه‌،۳ تا ۴ روز بعدش کم کم خواب میره فکرا و کم میشه و خوب میشی به مرور

اصلا مشکل نبین بعدم بگو من نیمدم دنیا خودما اذیت کنم هیجی جز روان سالمم واسم مهم نیس

حالا مامانت دسشویی رفته مثلا فکر میاد حرف میاد بری بهش بگی بگو اووو حالا صبر میکنم بیادش ی لبخندم بزن و برو چایی یا شربتی بخور یا هرکاری ک سرت رو گرم کنه

نمیشه واقعا

اوایلش اره سختههه ولی چند روز فقط چند روز گوش ندی به حرفا و فکرا ،وسواس میخوابه و حتی فکرای الانت کم کم یادت میره

بیخیالی کن اهمیت نده

مثل کسی ببین که مثلا حرف زور میخواد بگه و تو اصلا گوش نمیکنی به حرفش و اهمیت نمیدی

اوایلش اره سختههه ولی چند روز فقط چند روز گوش ندی به حرفا و فکرا ،وسواس میخوابه و حتی فکرای الانت کم ...

فشار عصبی و استرس تشدیدش میکنه الانم که زندگی پر از استرسه

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

ببین مثلا فکر میاد تو ذهنت خب

تو چند قدم از فکرت بیا عقب 

این تو گوگل هم سرچ کنی هس

ی مدت انجام بده

از فکرت بیا عقب و ردش کن 

کم کم میره.

ذهن کارش ساختن فکر هس فکرا میاد ولی کافیه گوش ندی

مثل مادر شوهری بیین که میگه بیا هرروز کارام و بکن و کلی حرف بارت کنه ولی تو نه میری خونش و نه کاراشا میکنی و نه حرفشا گوش میکنی

خونش هم بری کاراش نمیکنی

فشار عصبی و استرس تشدیدش میکنه الانم که زندگی پر از استرسه

اره دقیقا میدونم چی میگی فشار روی همه هست ولی چون وسواس داری فک میکنی اون فشار بدترش میکنه  درصورتی که اگه فشار یا استرس هم نباشه ،کسی که وسواس داره  وسواسش همچنان اهمیت میده،

میخوام اینا بگم که تفکیکش کن جداش کن ازهم 

اصلا ریط ب هم نده

خودتو سرگرم کن چیزای دیگه کن

ورزش و ذکر گفتن عالیه