یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
و اینکه عزیزم شاید حساسیت یا شایدم میلیا باشه .تونستی ببرش پزشک اطفال شاید مثلا بگه ادویه رو حذف کن یا کم کن یا چیز دیگه تشخیصش با پزشک هست . بوده بچه ها داشتن خودش خوب شده ولی دکتر بیرش
جوشهای سفید ریز در کودکان مبتلا به آلرژی میتواند ناشی از عوامل مختلفی باشد، از جمله اگزما، کهیر، یا واکنشهای آلرژیک به غذا یا مواد دیگر. این جوشها معمولاً به صورت برجستگیهای کوچک و سفید یا زرد رنگ ظاهر میشوند و ممکن است با خارش همراه باشند.
میلیا در کودکان ۵ ساله یک عارضه پوستی شایع و بیخطر است که به صورت لکههای سفید یا زرد کوچک و سفت در سطح پوست ظاهر میشود. این لکهها معمولاً در ناحیه صورت، به ویژه اطراف چشمها و بینی دیده میشوند و معمولاً نیاز به درمان خاصی ندارند و خود به خود از بین میروند.