2777
2789
عنوان

تاپیک جامع برگرداندن اکس

141 بازدید | 21 پست

پیج همو داریم

بچها ما رابطمون خیلی خوب بود 

اواخر دوتامون دچار خستگی روحی و جسمی بودیم خیلی بحث و دعوا داشتیم و من دیگه جواب پیاماشو ندادم

حالا دلتنگم

چیکار کنم دوباره برگرده؟ ترفند یادم بدین

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

باید با سیاست باشی

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید با سیاست باشی

همینو نمیدونم چه ترفندی بزنم

تنها راهیم میتونم ی حرکت بزنم استوریه

استوری شاد بذارم

غمگین بذارم چی بذارم دقیقا

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

همینو نمیدونم چه ترفندی بزنمتنها راهیم میتونم ی حرکت بزنم استوریهاستوری شاد بذارمغمگین بذارم چی بذار ...

؟!؟

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

همینو نمیدونم چه ترفندی بزنمتنها راهیم میتونم ی حرکت بزنم استوریهاستوری شاد بذارمغمگین بذارم چی بذار ...

راههای مختلفی 

پارتنر داره ؟

نه بابا

ما نامزد طور بودیم

میدونم بهش ی اشاره بدم با کله برمیگرده

ولی نمیخوام غرورم زیرسوال بره چون خیلی جاها اون مقصر بوده

این خر نشد،یه خر دیگه، یه خر بهتر...چرا انقد سختتونه از دایره به ظاهر امن خودتون خارج شین.

خوب ببین تایپم بود واقعا خیلی همو دوست داشتیم

مطمئنم به این راحتیا نمیتونم فراموشش کنم

استوری چجوری میخای؟

همینو نمیدونم

چی بذارم که فکرش درگیرم بشه و دلتنگ بشه

خوب ببین تایپم بود واقعا خیلی همو دوست داشتیممطمئنم به این راحتیا نمیتونم فراموشش کنم

عزیزم بهت قول میدم بهترش سر راهت قرارمیگیره

طبیعیه دلتنگ باشی آدم به مزاحم تلفنی اش هم عادت میکنه ایم که جای خوددارد 

خودتو بسپر به خدا و ازش بخواه بهترینا رو برات فراهم کنه. انقد دست و پا نزن