اواخر دوتامون دچار خستگی روحی و جسمی بودیم خیلی بحث و دعوا داشتیم و من دیگه جواب پیاماشو ندادم
حالا دلتنگم
چیکار کنم دوباره برگرده؟ ترفند یادم بدین
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
عزیزم بهت قول میدم بهترش سر راهت قرارمیگیرهطبیعیه دلتنگ باشی آدم به مزاحم تلفنی اش هم عادت میکنه ایم ...
کامنتت خیلی حقه🌹
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
استوری عاشقانه فقط فکرشو درگیر میکنه و کنجکاوی خود خوری ولش نمیکنه
ادم لجبازیه میترسم بیوفته رو لج ولی گزینه خوبیه😂😂
یعنی بهت تصمین میدم بی برو برگرد چند وقت دیگه به سلیقه ات میخندی و میگی چه خلی بودم من. بعدشم خداروش ...
دقیقا همینطوره
مرسی
ولی هیچی نزار اگه دوست داشته باشه خودش بر میگرده ،ولی تو ذهنت قیدشو بزن اگه رفتنی باشه همین الان بره ...
اونی که باد کرد و قهر کرد من بودم😐💅دوبارم اومد دنبالم محل نذاشتم