2777
2789
عنوان

دعا برای مهر و محبت زن و شوهر بلدید

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 24 پست
اسی سحر رو باید باطل کنی منکه همش باطل میکنم

حس میکنم یه جادویی بینمون هست اصلا سمت شوهرم کشیده نمیشم همش باهاش جنگ دارم شوهرم بهم بی محلی می‌کنه 

دختر و پسر نازم فرشته های زندگی من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طاهر یعنی چی

یعنی همین که غسل گردنتون نمونه . ناخن کاشت مثلا مانع غسله الان خیلیا دارن . اقایونی که زیاد به غسل جنابت اهمیت نمیدن و گردنشونه هم زیادن منظورم همین بود توجه به طاهر بودن بدن از نظر شرعی چون این فرق داره با تمیزی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
حس میکنم یه جادویی بینمون هست اصلا سمت شوهرم کشیده نمیشم همش باهاش جنگ دارم شوهرم بهم بی محلی می‌کنه

حست درست میگه.علایم سحرو جادو یعنی دعای دلسردی بینتون اینجوریه که دیگه میبنی دوسش نداری میبنیش عصبی میشی برات بی اهمیت میشه بعد ی کار بدش برات بلد میشه مثلا رختخوابشو جمع نمیکنه همین اینقدر تو ذهنت کارش بزرگ میشه ک ازش متنفر و دلشکسته میشی..رابطه جنسیتونم خ کم میشه بی میل 

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

حست درست میگه.علایم سحرو جادو یعنی دعای دلسردی بینتون اینجوریه که دیگه میبنی دوسش نداری میبنیش عصبی ...

وای دقیقا همون دارم بجز رابطه جنسی فقط همون بینمون هست

دختر و پسر نازم فرشته های زندگی من