2777
2789
عنوان

شوهرم به پسرم یاد داده به دوست دخترش بگه مامان

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توعم بهش یاد بده به جای مامان به دوست دختره بگه مادرقهوه چه روانیه شوهرت

بهش یاد دادم بگه دروغ میگی من یه مامان دارم اونم بهش گفته ولی شوهر سابقمم گفته خب نگاه این مامان جدید مهربونه میبرتت پارک :)

بهش یاد دادم بگه دروغ میگی من یه مامان دارم اونم بهش گفته ولی شوهر سابقمم گفته خب نگاه این مامان جدی ...

پسرت چند روز در هفته پیش پدرشه؟

مگه تو دادگاه باباشو نمیبینه؟

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
نه ربطی نداره فکرنکنم چیز مهمی باشه میخوای بگی باباش بهش میگه ب فلانی بگو مامانمگه شکایت الکیه

نمیدونم تحقیق کردم دیدم گفته بود میشه اگر مشاوره تائید کنه 

احتمالا یه کاری میکنن کمتر بچه رو ببینه

بهش یاد دادم بگه دروغ میگی من یه مامان دارم اونم بهش گفته ولی شوهر سابقمم گفته خب نگاه این مامان جدی ...

بهش بگو مامانت فقط منم 

اون نامادریه مثل نامادری سیندلا بدجنسه

قشنگ میتونی رو مغز بچه کار کنی

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
نمیدونم تحقیق کردم دیدم گفته بود میشه اگر مشاوره تائید کنه احتمالا یه کاری میکنن کمتر بچه رو ببینه

هدفت اینه کمتر ببینه؟ خب اونم باباشه در هرصورت 

اینم دلیل محکمی نیست 

خودت دور شو از این فکرا روانت خراب نشه 

💕🌸☘️🌹

هدفت اینه کمتر ببینه؟ خب اونم باباشه در هرصورت اینم دلیل محکمی نیست خودت دور شو از این فکرا روانت خر ...

چه پدری اون اگر حضانت بچه رو داره فقط بخاطر مادرشه چون نوه شونو دوست دارن وگرنه شوهرم اصلا علاقه ای بهش نداره حاضر من بهش پول بدم حضانت کامل رو بده بهم