2777
2789

۴ سال و نیمه که باهمیم 

انگلیسه گفت که برگشتم ایران میخوام یا تو بهار یا پاییز ببینمت

من بهش گفتم آدم جاهای شلوغ کسل کننده مثل کافه نیستم بریم طبیعت یجای خوب کنار رودخونه اینا

از طرفی هم خوشم از غذا خونگی میاد بیشتر می‌چسبه 

بهش گفتم دوست دارم خودم غذا درست کنم بیارم غذا مورد علاقشو میوه و اینا ببریم 

بعد گفتم اینجوری راحت تر حرف میزنیم و آرامش بیشتری داریم 

دوست دارم یه لباس دامن دار کلاسیک اروپایی طور بپوشم اگه برم طبیعت 

از حرفام جا خورد چون فکر نمی‌کرد اینطور چیزی تو سرم باشه😂

حالا اگه شما باشین کافه رو انتخاب میکنین یا طبیعت؟

طبیعت

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بگو چجوری پیدا کردین همو😁

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

اولین دیت واقعی من و شوهرمم تو طبیعت بود😂🥹

ولی‌من آخرش با گریه برگشتم خونه چون یه توله سگ خیلی مریض رو دیده بودم که غذا هم نداشتم بهش بدم

بعد دیدم فرداش شوهرم اون توله سگه رو آورده باهم درمانش کردیم و آزادش کردیم

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️