رفتم اونجا دیدم ناهار املت درست کرده گفت شما ناهار خوردید گفتم نه ولی دیر صبحونه خوردیم حالا یه لقمه میخوریم بعد سفره اینا باز کردم دوتا کارگر هم هست میان اونجا ناهار یکیشون اومد ناهار یکیش نیومد از اون طرف یکی دیگه از همکاراش که اصلا نمیاد ناهار یهویی سرزده اومد منم یه بشقاب تو سفره بود به شوهرم یواشکی تو آشپزخونه خونه گفتم برای من بریز تو بشقاب نگهدار گفتم اینا رفتن میرم میخورم اونا نشستن به خوردن برای اون یکی کارگر که نیومده بود هم نگه نداشتن فک کردن اونی که همسرم ریخته تو بشقاب برای اون نگه داشته دیگه منم پاشدم اومدم تو راه به همسرم پیام دادم ممنون بابت املت خوشمزت زنگ زد که چرا رفتی خب درست میکردم دوباره گفتم نمیخواد دستت درد نکنه تو اونجا منو آدم حساب نکردی یه تعارف کنی بگی بیا سر سفره یا حداقل بگی اینو تو بشقاب برای تو ریختم اونام بفهمن تو بهم ارزش قایل نشدی من اونجا مهمون بودم ..... اونم گفت تو اشتباه کردی پاشدی رفتی چرا رفتی اینا بحث کردیم و اعصابمون خورد شد و قطع کرد گوشی رو
کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
بهش گفتم من بخاطر املت یا ناهار ناراحت نشدم من نامحرم نبودم که زنت بودم چی میشد یه تعارف میکردی یا حداقل میگفتی اینو برات ریختم بیا بخور تا اونا بفهمم برای منه تو منو آدم حساب نکردی از این ناراحتم
کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
فکر کردم مثل زنای مردم غذا چرب و چیلی درست کردی بردی براش
یا دیدی املت دارن جگرت کباب شده براش
اینو باش واسه املت قهر کرده 😶
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
شما باز میشه بری خونه بخوری یا میگفتی برات دوباره درست کنه
زشت تر بود اگه به همکاراش میگفت نخورید غذای زنمه
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀