2777
2789

مثلا خونه ی دو طبقه ی جنوبی خونه ی شما دو طبقه ی شمالی باشه دزدگیر اونا می‌تونه از از شما عکس بگیره شب بیای جلوی پنجره کامل و ببنید با چشم که چیزی ازتون عکس گرفت نمی‌دونم چطوره مثل تو فیلما هست عکس با دوربین میگیرن و یه صدایی هم میده میشه آیا این موضوع شما مواجه عکس گرفتن بشین که یه عکسی گرفته شده 

آیا اون دزد گیر بوده ؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دزدگیر حسگر حرکتی داره و در فضاهای داخلی کار میزارن تا در نبود شخص اگه تحرکی به وجود اومد هشدار بده!!

از دوربین هم بیشتر در فضای خارجی ورودی‌ها استفاده میکنن، با اینحال از نظر شهرداری کسی حق استفاده از دوربین در فضای عمومی نداره!! 

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

دزدگیر حسگر حرکتی داره و در فضاهای داخلی کار میزارن تا در نبود شخص اگه تحرکی به وجود اومد هشدار بده! ...

خیلی ممنونم به نظرتون دوربین اون ها از من که طبقه ی دوم بودم عکس گرفته ؟؟؟؟؟

خیلی ممنونم به نظرتون دوربین اون ها از من که طبقه ی دوم بودم عکس گرفته ؟؟؟؟؟

معمولا اونایی که برای منازل استفاده میکنن قدرت زوم کمی دارن، از طرفی شما اصلا متوجه نمیشید!! چون در حین فیلمبرداری از همون فیلم کات میزنن و عکس میشه!! احتمالا بازتاب چیزی دیگه بوده که شما دیدید و بنظرم حساس نشید چیزی نیست!!

با اینحال اگه زاویه دوربین به سمت شماست ویا حس بد میگیرید میتونید به واحد بازرسی شهرداری منطقه خودتون برید و شاکی بشید.

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

معمولا اونایی که برای منازل استفاده میکنن قدرت زوم کمی دارن، از طرفی شما اصلا متوجه نمیشید!! چون در ...

آخه خیلی میترسم شما هم جای بردارم پسر این خونه خواستگارم بعد دیشب اومدم جلو پنجره همه برق ها خاموش متوجه من شد و برق آشپزخونه روشن کرد پرده اونا کشیده شده بود اغلب پرده نمیکشن و متاسفانه من خیلی کنجکاوم مثلا تو راهرو نشستم یا نگاه کردم از پنجره بعضی وقتا میترسم سو استفاده کنند مثلا بگن دختر فلانی همش نکته خونه ی ما می‌کنه و ....😭😭😭😭😭 آبروم بره حتی تا الان هم آبروم رفتهههه پیششون😭😭😭😭😭 به خاطر این کنجکاوی و فضول بودنم 😭😭😭😭😭😔😔😔

آخه خیلی میترسم شما هم جای بردارم پسر این خونه خواستگارم بعد دیشب اومدم جلو پنجره همه برق ها خاموش م ...

اینطوری که شما میگید اون خواسته خودش معلوم بشه و جلب توجه کنه که چراغ رو روشن کرده!! این ساده ترین قانون فیزیکه!!

گمونم حساس شدید، اهمیت ندید و بی تفاوت رفتار کنید!!

جسارتا معتقدم میشه فک کسی رو شکوند اما نمیشه دهن مردم فضول رو بست، امروز که همسایه‌اید بیشتر رعایت کنید!! 

به امید انتخابی خوب و آگاهانه، آرزوی خوشبختی دارم براتون...🌱

مرسی عزیزم بعد شاید هم دوربین داشته باشند نمی‌دونم به نظرت دوربین از طبقه دوم که تو پنجره بودن از من ...

شاید گرفته باشه ولی معمولاً تا دزدی پیش نیاد دوربین ها چک نمیشه.

و اینکه دوربین بالا تراس و روی پنجره نصب نمیشه ها.

در ورودی میذارن معمولاً