2777
2789

الان عکس یه بازیگره رو دیدم گفتم این دیگه واقعا سنش کمه ۲۰ ایناست رفتم دیدم ۴۰ سالشه 😐🫂 

آقا درسته جراحی زیاده ولی دیگه همه از دم که نمیرن این کارو بکنن یه بارم بازی ایران کره بود نمیدونم کی تماشاچیان اونا رو نشون میداد همه اینقدررر خوشگل بودن 

ناموسا یکی رازشون رو میدونه بگه منم فیض ببرم 🥲😂

چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست🤍⭐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کلا به این نتیجه رسیدم چشم هر چی تنگ تر پوست صاف تر

حتی همین ایران.حتی تو درو همسایه دقت کن🤔

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من کلا به این نتیجه رسیدم چشم هر چی تنگ تر پوست صاف ترحتی همین ایران.حتی تو درو همسایه دقت کن🤔

راسته تقریبا 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

روغن و کذبوهیدرات غذاشون کمه 

خیلی به پوستشون اهمیت میدن و براش وقت میذارن 

محصولاتشون هم خوبه 

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

تغذیه شون 

بیشتر غذاهاشون ابدار و ماهی زیاد میخورن 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵