الان عکس یه بازیگره رو دیدم گفتم این دیگه واقعا سنش کمه ۲۰ ایناست رفتم دیدم ۴۰ سالشه 😐🫂
آقا درسته جراحی زیاده ولی دیگه همه از دم که نمیرن این کارو بکنن یه بارم بازی ایران کره بود نمیدونم کی تماشاچیان اونا رو نشون میداد همه اینقدررر خوشگل بودن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من دیدم تو خانه بهداشت حتی شکمشون هم ترک نداره برا بارداری
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
جنس پوستشون مقاوم راحت چروک و اینام نمیشهدلیل علمی هم اینه جاهایی که آب و هوای کوهستانی یا سرد و این ...
اره ماما که تو بهداشت بود هم گفت پوستشون کشسانی و کلاژن قوی داره
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
آره دارم تبلیغات خودمو میکنم. بیایید لطفا منو بگیرید. فقط سطح فکرت
😂😂