2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوتا دارم هروقت حس میکنم اسکلم با این اکانتم میام

😂😂😂

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

عاشق امضاتون شدم، فک کنم از بس ریپ زدن اینو نوشتید

دقیقا 

از دیشب بعضی ها متعجب میپرسن بعضی ها با مهربانی و بعضی ها ... چی بگم از اون بعضی ها

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

شما دانشگاه رازی درس خوندید؟

نه. نمیدونم دانشگاه رازی کجاست.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

یه کاربرایی هستن هر کدومشون شاید شش هفت یا بیشتر اکانت کمکی دارن  که باهاشون به کاربرا حمله می‌کنند  و ببست و چهار ساعته هم آنلاین هستن  ولی خیلی حال میده خودشونو لو میدن 😁😁😁😁 با کاربری اصلی جرات نمیکنن چيزي بگن با اکانت های عاریتیشون؛ خودشونو سبک میکنن 😁🤠

یه کاربرایی هم قبلنا بیشتر بودن که با اکانت های مختلف ارتزاق میکردن که  دم همشون قیچی شد  از سایت🐁  

الان دیگه جرات نمیکنن آفتابی بشن

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

برای من شخصا مهم نیست ، چون اصولا کل این فضا رو فیک میدونم 

یعنی هرچی مطرح میشه اول به نظرم فیک و خیالبافی میاد ، مگر اینکه خلافش ثابت بشه 

البته اشکالی هم نداره ها . اینجا اسمش روشه : دنیای مجازی 

کسی تعهد نداده که اینجا راست بگه و خود واقعیش باشه 

خود خواننده ها باید عاقل باشن و هر چیزی رو جدی نگیرن و درگیرش نشن

اینطوری حتی شاید خود اون فیکها وقتی بازخورد عاطفی چندانی نگیرن ، خودبخود از تاپیک زدن دلسرد بشن و برن بساطشون رو جای دیگه پهن کنن 

🍎 عضو گروه ۳ ستاره هستم  🔹️ شروع رژیم : ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ با وزن ۹۰ کیلوگرم 🔹️ وزن هدف : ۷۵ کیلوگرم  🔹️ روزنوشت رژیمم رو اینجا ثبت میکنم . اگر دوست داشتید خوشحال میشم در کنارم باشید :    https://eitaa.com/my_diet_journal