2777
2789

شب عروسیم بود

ما همون شب اول رفتیم اتاق عقد کردیم با فامیل درجع یک

بعد عروسی بود

من یه شوهرخاله طلبه دارم

شب عروسیم گفت شما آهنگ میزارید من نمیام اومد دم تالار زن و بچشو پیاده کرد 

کلید خونه‌ی مارو گرفت بره اونجا بمونه تا پایان مراسم چون از شهرستان اومده بودن

موقع رفتن از تالار گفت من اقا سیدم میبرم(پدربزرگم) اینجا اذیت میشه سنش بالاس ولی خود پدر بزرگم اول گفت میمونم اون بهش گفت نه اذیت میشید بریم خونه دراز بکشید

و پدر بزرگمم همراه خودش برد و اجازه نداد داخل عقد من حضور داشته باشه

من وقتی ۱۳ سالم بود پدرمو از دست دادمو دوست داشتم پدربزرگم بجای پدرم تو عقدم باشه

ولی به زور بردشو نزاشت بمونه

یکسال بعد ازدواجم پدربزرگمو از دست دادم 

و این حسرت همیشه میمونه تو دلم که خودش رفت کاش بابابزرگ عزیزمو نمیبرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا توپدربزرگتو بزور بردن،من وقتی اماده شدم که بریم باید یه بزرگتربیاد دستت رابده تودست داماد و....پدرم فوت کرده ومنتظر بودم پدربزرگم بیاد دیدم عموم اومد که معتاد وظاهر خوبیم نداشت گفتم پس اقاجون گفتن رفته،بعدا پرسیدن چرا رفتی گف میرقصیدن منم اعصابم خورد میشد رفتم،

حالا توپدربزرگتو بزور بردن،من وقتی اماده شدم که بریم باید یه بزرگتربیاد دستت رابده تودست داماد و.... ...

خب منم دقیقا از همین ناراحتم 

پدرم نبود 

پدربزرگ پدریمم فوت شده

عمو ندارم

داداشم ۸ سالش بود

فقط پدر بزرگ مادریم بود که به زور بردنش

خب منم دقیقا از همین ناراحتم پدرم نبود پدربزرگ پدریمم فوت شدهعمو ندارمداداشم ۸ سالش بودفقط پدر بزرگ ...

اره درکت میکنم منم یادم میاد اعصابم داغون میشه چرانموند چرابهم احترام نزاشت،منکه بی پدری کشیده بودم چراهمش توزبون میگفتن من پدرت جا پدرت اما تو عمل نبودن