2777
2789
عنوان

بچه ها کسی میدونه فرهنگیان ابتدایی چن روز درهفته باید بری سر کلاس

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 28 پست
دوست من اون ترم که زمان زایمانش بود، مرخصی گرفت و نیومد. بجاش واحدها رو ترم های بعدی گذروند و ترم ها ...

خدا از دهنت بشنوه 

من نمیخوام جا بمونم و ب ترم هام اضافه شه خداکنه این طرح  خودخوان هنوز باشه

عزیزم شرایطتتونمیدونم ولی میتونی درسای نظری روخودخوان بخونی وفقط واسه امتحان بری بهترازمرخصیه نهایتش ...

عزیزم توهم فرهنگیانی؟ این طرح خودخوان با حقوقه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا از دهنت بشنوه من نمیخوام جا بمونم و ب ترم هام اضافه شه خداکنه این طرح خودخوان هنوز باشه

حتما یپرسید

دیدم یکی دیگه از کاربرها هم گفته بودن

فقط امتحانات حضوری میان

😘

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
عزیزم توهم فرهنگیانی؟ این طرح خودخوان با حقوقه؟

اره فرهنگیانم

فرقی بابقیه دانشجوهانداری توام داری اون واحداروپاس میکنی فقط سرکلاسش نمیای پس حقوقتم سرجاشه ولی میگم درسای عملی یادرسایی که ۱واحدنظریه ۱واحدعملی رونمیتونی خودخوان کنی البته بااستادای درس عملی حرف بزنی باهات راه میان مثلاغیبتت بیشتراز۳جلسه شدحذفت نکنن(چون اگه درسی ۴جلسه غیبت کنی حذف میشی بایدترم های بعدبرش داری)

اره فرهنگیانمفرقی بابقیه دانشجوهانداری توام داری اون واحداروپاس میکنی فقط سرکلاسش نمیای پس حقوقتم سر ...

دستت دردنکنه گلم🩷 اشکال نداره عملی هارو میرم 

مرسی ک وقت گذاشتی انشالله موفق باشی

دستت دردنکنه گلم🩷 اشکال نداره عملی هارو میرم مرسی ک وقت گذاشتی انشالله موفق باشی

قربونت ایشالله شماهم موفق باشی همراه نینی عزیزتون

برام دعاکن کارام درست پیش بره یخورده شرایط دانشگاهم به مشکل خورده 

قربونت ایشالله شماهم موفق باشی همراه نینی عزیزتون برام دعاکن کارام درست پیش بره یخورده شرایط دانشگاه ...

چشم عزیزم حتما انشالله ک مشکلت حل بشه برات آیت الکرسی میخونم