2777
2789

و اینکه  هر روزی ک میری چن ساعت دانشگاهی تروخدا اگه کسی میدونه بگه میخوام بدونم خونه بگیرم اون شهری ک قبول شدم یا ن 

متاهلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به انتخاب واحدتون داره و البته زمان کلاس ها

ترم اول دانشگاه خودش انتخاب واحد می کنه دست شما نیست. 

از ترم ۵ حدودا کلاس ها فشرده تر میشن. 

سال آخر هم به احتمال زیاد سر کلاس هستید. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
30 ساعت.دبیری ۲۴

نه نه

منظورشون دوران تحصیله نه تدریس. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
حدودی نمی‌تونید بگید ک هفته ای چن روزه

سال اول دبیری بودم حتی پنج شنبه صبح هم کلاس داشتیم

کل هفته

سال اول دبیری بودم حتی پنج شنبه صبح هم کلاس داشتیمکل هفته

وای من متاهلم این ماهم زایمان میکنم الان موندم چیکار کنم بنطرت میتونم غیر حضوری بخونم ی ترم رو؟ تا شهری ک قبول شدم یساعت راهه

وای من متاهلم این ماهم زایمان میکنم الان موندم چیکار کنم بنطرت میتونم غیر حضوری بخونم ی ترم رو؟ تا ش ...

دوست من اون ترم که زمان زایمانش بود، مرخصی گرفت و نیومد. بجاش واحدها رو ترم های بعدی گذروند و ترم های بعدش فشرده شد. البته ترم ۳ بود بنده خدا. 

یچیزی بگم بهت. 

برای مادرانی که فرزند زیر ۳ سال دارند، طرحی اومده که خودخوان بشن. یعنی انتخاب واحد می کنی و در منزل کلاس ها رو میگذرونی. 

این طرح زمان ما بود. (تا دو سه ماه پیش.) پیگیری کن. 

وای من متاهلم این ماهم زایمان میکنم الان موندم چیکار کنم بنطرت میتونم غیر حضوری بخونم ی ترم رو؟ تا ش ...

عزیزم شرایطتتونمیدونم ولی میتونی درسای نظری روخودخوان بخونی وفقط واسه امتحان بری بهترازمرخصیه نهایتش اینه درسای عملی روحذف میکنی اگه نمیتونی بری سرکلاس

من الان پسرم ۱۵ماهشه دوترمه که خودخوان خوندم درسای نظری رو

میری پیش مدیرگروه مدارکتومیدی فرمشوپرمیکنی وعکس فرم روواسه استادمربوطه میفرستی