2777
2789

دیشب با رفیق صمیمیم تلفنی حرف میزدم اون خودش دیپلم رو هم نگرفته و دانشگاه نرفته ولی من کاردانی دارم(بنا به شرایطی دیگه ادامه ندادم درس رو). بعد من یک استوری گذاشته بودم درمورد کتاب خواندن چون مرتب کتاب میخونم بعد دوستم تلفنی جلوی شوهرش میخواست مزه بریزه با خنده گفت خوبه کتاب بخونم آدم شی 

من خیلی ناراحت شدم ولی هیچی بهش نگفتم چون پدرش چندماه فوت شده هی درکش میکنم میگم حساس و زودرنج شده چون با هر بحثی سریع تا چندروز قهر می‌کنه بعد خودش پشیمون میشه دوباره برمیگرده...

من جواب آماده هم داشتم که بهش بگم پس توام کتاب بخون آدم شی ولی جلوی خودمو گرفتم و الان دارم خودخوری میکنم

نمی‌خوام باهاش بحث کنم ولی حرفاش خیلی ناراحتم میکنه میدونم اگه به روش بیارم باز قهر می‌کنه منم اعصاب آرامشم مهمتره آیا بنظرتون حق ندارم ناراحت شم؟؟؟

یا مثلا چندماه پیش که پدرش مرد من همش کنارش بودم بعد هردیقه به من و دخترعموهاش می‌گفت اگه پدرتون میمرد چ حسی داشتین و...

کلا حرفاش خیلی زشته نمی‌دونم بزارم پای چی؟

صمیمیت؟

کاربر قدیمی هستم

حرفاش رو پای بیشعور بودنش بذار

چ ربطی داره چون پدرش فوت شده هرچی گفت سکوت کنی؟

همه ماها ی مشکلی داریم ولی دلیل نمیشه هرچیزی رو بگیم

این آدم دوستت نیست هرچی هست 

آدم مزخرفیه و ازش فاصله بگیر

☆You Have To Stay

نه اینا از بیشعوریشه نه صمیمیت 

برداشت خوبی نکردم از حرفاش

جات بودم به روش میاوردم ، غم داره که داره

همه یجور غم داریم

یکی عزیز از دست میده یکی توی مشکلاتش دست و پا میزنه

غم هرکس برای خودش بزرگه

ولی دلیل نمیشه به خاطر این بخواد به کسی بی احترامی کنه و کسی ام چیزی بهش نگه که به تیریش غباش برنخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.