2777
2789
عنوان

این خانمه چرا اینجوری کرد

250 بازدید | 36 پست

بعضیا چرا انقد بد ذاتن 

کنارش وایساده بودم که ببینم ماشین میاد سوار شم اونجا مسیرش نبود و خودش اولش اومد حرف برد باهام بعد دیدم شلوارش خیلی بلنده افتاده رو زمین گفتم بهش بگم یا بگم چطور کفشی بپوشه

آخه خودم قبلا همچین اتفاقی برام افتاد بعد شلوارم پاره شد علاوه بر کثیفی

خودش روی خوش نشون داد منم حواسش نبود به شلوارش گفتم شلوارتون افتاده رو زمین کثیف هم میشه

یه دفعه شونشو انداخت بالا گفت بشه میشورمش

🫤

بعد دیگه هی پشتشو بهم کرد انگار چی گفتم تحفه 🤮

طول کشید که تاکسی بیاد شبم بود گفتم شما میخواین وایسین که ماشین بیاد؟  گفت شوهرم برام اسنپ گرفته 🤣 انگار چه کار شاخی کرده

خودش چرا نگرفت اصلا اگه میدونه 

بعد نیم ساعت چرا اسنپه نیومد؟ 🤣

منم جلوش دربست گرفتم که سکته کنه بیشتر.اسم محلمونم گفتم بیشتر بترکه

چه چقدر عجیبی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تو به شلوار یه زن غریبه چکار داری

خودش مگه کوره که نبینه و نفهمه

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاودان تویییی(((:

شما رفتارت عجیب تر

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

نظر دادن راجع به استایل دیگران کار درستی نیست

بخصوص که غریبه باشه، بخصوص تر که ازمون نظر نخواسته باشه

هرچند ک قصد خوبی داشته باشی حس بدیو منتقل میکنه

شما رو نمیگما استارتر، کلی

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰