2777
2789
عنوان

این خانمه چرا اینجوری کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو که بدتر کردی😂😂😂

بعد اینجور چیزهارو به روی طرف نزنید حالا هرکی میخواد باشه من خواهر خودمم باشه نمیگم مگر اینکه ازم نظر بخواد اون خودش عقل و چشم داره که شلوارش بلنده شاید اون مدلی دوست داره

تو که بدتر کردی😂😂😂بعد اینجور چیزهارو به روی طرف نزنید حالا هرکی میخواد باشه من خواهر خودمم باشه ن ...

من که مشکلی با بلندیش ندارم گفتم که کثیف شده بود بهش گفتم مراقب باشید کثیف شده 

میگم شلوارش از پشت که وایساده بود افتاده بود تو جوب یه آب کثیف که رد میشد من کلا کسی ندونه بهش میگم ...

خب آخه واقعا به خودش ربطی داره خودش حواسش هست واقعا نیازی نبود شما بهش چیزی بگین 

شاید برداشت بد کرد از حرفت 

برام جدید بود امروز فهمیدم فخرفروشی ب دربست و اسنپ گرفتن رسیده

برا اون اینجوری بود که فکر کرد الان با اسنپ من ضد حال میخورم  میخورم منم در حد خودش جوابشو دادم

وقتی نیت بدی نداشتم

خب آخه واقعا به خودش ربطی داره خودش حواسش هست واقعا نیازی نبود شما بهش چیزی بگین شاید برداشت بد کرد ...

برداشت بدی وجود نداره چون خودم بودم هم ممکن بود متوجه نشم چون پیش اومده هم هیچ چیز بدی نگفتم من اگه بودم تشکر میکردم 

من که مشکلی با بلندیش ندارم گفتم که کثیف شده بود بهش گفتم مراقب باشید کثیف شده

خب اصلا نمیگفتی اون لحظه هم گفتی کاریش نمیتونست بکنه اینو بدون صدرصد خودش میدونه شلوارش بلنده به هزار جا کشیده میشه و کثیف میشه  

حواسش نبود مشخص بود خب مگه چیه افتاده بود تو جوب

خب بازم دیگه به روی کسی نیار ، هیچکس خوشش نمیاد کسی ازش ایراد بگیرع

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((: