2777
2789
عنوان

مهمون دارم چی بپزمممممم😭منو بدین بهم سریع

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 30 پست
مرغ شکم پر رولت مرغ سالاد ماکارونی در کنار غذای اصلی فسنجون

مرغ شکم پر و روات مرغ خیلی سختن فکر نکنم از پسش بر بیام 

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
سالاد هم یه سالاد الان دیدم خیار و شوید خرد شده ماست و مایونز نمک فلفل و سیب زمینی نگینی خرد شده ترک ...

به منم بگید می‌خوام یاد بگیرم

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منم بگید می‌خوام یاد بگیرم

همون ماست و مایونز با نمک و فلفل سیاه خیار خرده شده کمی درشت تراز سالاد شیرازی باشه با کمی شوید خرد شده 

سیب زمینی هم نگینی سرخ شده مخلوطش کنید 

خدا کافیست 

بنظر خوشمزه میاد 😍همینه کلا موادش دیگه؟

موادش همین بود ولی فکر کنم بجای ماست ماست موسیرم بزنی خوشمزه بشه

دیگه سلیقه خودته ماست ساده بامایونز بزنی

یاماست موسیر خالی بدون مایونز

خدا کافیست 

همون ماست و مایونز با نمک و فلفل سیاه خیار خرده شده کمی درشت تراز سالاد شیرازی باشه با کمی شوید خرد ...

ممنون 

غذا چی درست کنم تنوع باشه با گوشت و برنج برا امشب 

جز قورمه 

شما بریانی درست میکنید

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

خواهش گلمبریانی منظورت چه نوع بریانی؟

بریانی با گوشت غذای جنوبی من درست میکنم