2777
2789
عنوان

بنظرتون دلتنگه این معنیش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 38 پست
عشقم میگم اکسمه پیام بدم برمیگردعمنتظره انبلاک شه با کله بیاد😂

میدونم وقتی جفتتون به هم فکرمیکنین چرابرنمیگردین؟چراکات کردی؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

برا چی سیاه😐🤣اتفاقا هر کی میپرسه میگم عالیم عالییییاستوری میزارم دست تو دست انگار مثلا رل جدید زدم ...

لعنتتتتی چراا با احساسات بچه مردم بازی می کنی🤣🤣🤣

ولی اگه دلت پیششه 

و میخوای بفهمی که اونم دلتنگت هس آیااا یا نه یه پروف سیاه بذار اگه شمارتو داره سریع پیام میده که چی شده😂

😁😁😁😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم وقتی جفتتون به هم فکرمیکنین چرابرنمیگردین؟چراکات کردی؟

نهههه فکر نمیکنممممممم وای خدا دارم خر میشم

دعوامون شد گفت با من بیا بریم بیرون من میرم کربلا اینجا نیستم نمیبینمت

منم با رفیقام رفتم هیچی اومد منو کشون کشون با دعوا برد 

داد زد من از دیت برگشتم بلاک کردم بدون خداحافظی چیزی

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
لعنتتتتی چراا با احساسات بچه مردم بازی می کنی🤣🤣🤣ولی اگه دلت پیششه و میخوای بفهمی که اونم دلتنگت ه ...

متاسفانه نه تنها خودش

بلکه خواهر مادر باباشم بلاکن🤣🤌🏻

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
نهههه فکر نمیکنممممممم وای خدا دارم خر میشمدعوامون شد گفت با من بیا بریم بیرون من میرم کربلا اینجا ن ...

پس بهش فکرنکن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

خو عبضیییی چرا چکش می کنی🤣چرا کات کردین

مریضم خواهر مریضضضضض کرم درونم فعال شده😂😂

سرم داد زد به محض اینکه از پیشش رسیدم خونه بلاکش کردم

خو یکممم سنگدلاااانه عمل کردیااا😂

اخه قبلا گفته بودم

میدونه داد میزنه پنیک میشم

باورت میشه نمیخواستم گریه کنم ولی غیر ارادی اشکام میریخت خودشم دست پاچه شده بود گوه خوردم غلط کردم  میگفت

خدایی آره.. حس می کنم زیادی در لحظه تصمیم گرفتی چون عصبی بودیولی این فقط نظر منه باز خودت مختاری😂♥

ببین میخواستم عین فیلم هندیا خودمو از ماشین پرت کنم بیرون 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دستمو بقدری سفت گرفته بود رد انگشتاش مونده بود پسره خر

اخه قبلا گفته بودممیدونه داد میزنه پنیک میشمباورت میشه نمیخواستم گریه کنم ولی غیر ارادی اشکام میریخت ...

میفهمم 

ولی کاتم خو زیادی بوده برراش نهایتا تا چند روز تحویلش نمی گرفتی.. چون هرکسی ممکنه عصبی بشه هیچ آدم بی نقصی وجود نداره 

ولی خو گذشته و رفته فدای سرررت بش فک نکن😗😗

😁😁😁😁