2777
2789

داداشم ۱۸ سالشه گفت آیفون ۱۳ پرومکس میخوام بابام گفت نه داداشم گفت باید بخری دعوا کردن به من میگه بابا فوت کنه اولين کاری که می‌کنم آیفون میخرم لعنتی تصادفم نمیکنه به بابام باز گفت بخر بابام گفت نه داره وسایلش رو میفروشه ps5 دوچرخه ساعت هوشمند کامیپوتر لب تاب گوشیشو 😑😑😑😢

اسم : آهو.                                                                 سن : 27.                                              د.               شغل : بیکار.                                                         متاهل هستم

ای خدا لعنت کنه اونی رو که ایفون رو مد کرد و جوونهارو انداخت به چشم و هم چشمی. 

انداخت به جون خانواده ها

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گند بزنن به این ایفون که همه دارن پاره میکنم خودشون رو

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

اینم عاقبت بچه بزرگ کردن

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

هرچی تایپ کردم باز پاک کردم ..خداپدرتو براتون نگه داره میتونست ساعت هوشمند و پی اس هم نخره داداشت به اشتباهاتش پی میبره امیدوارم زود پی ببره

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

ای خدا لعنت کنه اونی رو که ایفون رو مد کرد و جوونهارو انداخت به چشم و هم چشمی. انداخت به جون خانواده ...

این از ذهن فقیر میاد که ندارن میخوان بخرن 

طرف تاپیک زده بود کلا ۱۵۰ میلیون فکر کنم رهن خونمونه دیگه هیچی نداریم پول جور کنم واسه عمل دماغ اخه عقل هست تو سر اینجور آدما 

بگو با گوشی ادم نمیشی کی به تو توجه میکنه چی دستت باشه لامصب😐

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

پررو و پرتوقع بار اومده

مامانت بهش پرو بال داده؟

پسر بدبخت من بعد ۱۶سال بهش قول پی اس داده بودم بازم پولم نرسید بخرم گفت عیب نداره بیا بریم گوشی شیائونی قسطی خریدم ۳۵ تومن 

همونم دیگه خودش میدونه دیگه از گوشی خبری نیست و بعدی رو باید خودش بخره 

گوشی قبلیشم کلا ۵ خریده بود باباش دادش به خاهرش

این بچه ها نتیجه پر توقع کردنشونه

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626

Ps5 رو فروخته 

اسم : آهو.                                                                 سن : 27.                                              د.               شغل : بیکار.                                                         متاهل هستم