2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها از همتون ممنونم چه اونایی که گفتن خیلی خوشگلم و حتی اونایی که عیبمم گفتن میذونم با این فکم خیلی خرابه اونم با کلی عمل و دردسر و حتی چقدر مسخره شدم برام عادی شده ایکذ ولی خب چه کنم درست نمیشه یعنی پیش بهترین دکتر ها رفتم و دست رد به سینه زذن یا گفتن پروسه ی خیلی طولانی مثل 7 سال یا پنج سال رو داره که من دیگ اون موقع به دردم نمیخوره ک همش پیگیر باشم 

چون از کودکی درگیر بودم کیس صورت من خیلی عجیب غریب و حتی نایابه 

به خاطر همین مشکل حتی شب ها خرخر های بلندی میکنم که هرکسی نمیتونه کنارم بخوابه 

دقیقا لب و دهت شمایید با تعریفای چرتلپ لپی

میگم همون لب ودهنی باورنمیکنی

چشم نداری خب😂وگرنه میخوندی نوشته باکلی عمل باز این شکلیم

متاسفم برات ریپ نزن حوصله ادمای حال بهم زن ک فقط بلدن بزنن تو ذوق ادم خوشم نمیاد

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

دقیقا لب و دهت شمایید با تعریفای چرتلپ لپی

عزیزم دعوا چرا می‌کنی به خدا یک تاپیک ارزش دعوا نداره 

مرسی از شما ک گفتی ولی عزیزم درست نمیشه دیگ فکم 

بازم ممنونم نظرت رو صادقانه گفتی برام با ارزشه

میگم همون لب ودهنی باورنمیکنیچشم نداری خب😂وگرنه میخوندی نوشته باکلی عمل باز این شکلیممتاسفم برات ری ...

شما دیگ چرا دعوا می‌کنی مرسی عزیزم که دفاع میکنی جیگرم 

چشمات خیلی قشنگ میبینن  مطمئنم خودت هم خیلی زیبایی که منو زیبا میبینی 

خداحفظت کنه ❤️

بچه ها از همتون ممنونم چه اونایی که گفتن خیلی خوشگلم و حتی اونایی که عیبمم گفتن میذونم با این فکم خی ...

بخدا خیلی قشنگی

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

شما دیگ چرا دعوا می‌کنی مرسی عزیزم که دفاع میکنی جیگرم چشمات خیلی قشنگ میبینن مطمئنم خودت هم خیلی ز ...

قربونت برم

حقیقتو گفتم بخدا قشنگی

اعتماد بنفست کارکن فقط

زیبای خفته جان استارتر عمل انجام داده الآنم خیلی قیافه قشنگی داره اگه شما پسند تون نشد دلیل نمیشه بق ...

زیباتر

شما بادمجون رو دور قاب واسه عکس قبل عمل چیدی

چندسالته؟

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

ببخشبد منظور این حرفتو چیه

ولش کن بزورمیخواد طرز فکر شو اثبات کنه

من چیز غیر عادی نمی بینم اصلا هم زشت نیستی بیشتر از فیست استایلت نیاز به تغییر اساسی داره به خودت بر ...

آره چهر هاش خوبه    تو عکس   می می هاش آویزون بود انگار  سوت... نزده بود و یه کم شکمش جلو بود همین

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜