2777
2789

سلام 

منظورم از شوهر خوب و ادم حسابی پول و درامد و ثروت نیست ... 

همینکه اهل زندگی باشه مرد ، مرام و معرفت داشته باشه ، نسبت به زنش محبت داشته باشه ... 

نه مثل من که بعد نه سال زندگی نه معرفت فهمیدم نه محبت نه نوازش نه رابطه جنسی خوب ، شایدم خوبی هایی داشت ولی خب 😔 چرا منو میزد راحت ؟ چجوری دلش میومد کف پا بماله رو صورتم ؟ 😔 مریض میشدم زایمان میکردم چرا محبتی توجهی نمیدیدم ؟

خیلیا بهم میگن چقد نازی چقد خوشگلی چقد مهربونی 😔 نمیخام تعریف کنم ، اینا همش درده ، درد داره زیبا باشی مهربون باشی احساسی باشی ولی بعد نه سال طلاق گرفته باشی حتی مهریه نگرفته باشی ، 

قلبم میگه شوهر بخواه ، مغزم میگه نه ، هیچ‌ مردی رو نخواه ، دست محبت و نوازش هیچ مردی رو نخواه 😔😭

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

زندگی مدارا با این موجودات سخته و طاقت فرسا 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش فکر نکن عزیزم حالا که طلاق گرفتی و خودت و نجات دادی

پس ممبعد دنبال استقلال و  هدف های بزرگ باش تا آدمهای بزرگ  سمتت بیان 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
بهش فکر نکن عزیزم حالا که طلاق گرفتی و خودت و نجات دادیپس ممبعد دنبال استقلال و هدف های بزرگ باش تا ...

ممنون عزیز

تنهایی اذیتم میکنه 

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

ممنون عزیزتنهایی اذیتم میکنه

دنبال این باشی تنهاییت و با مردا و آدما پر کنی تهش میشه اشتباه روی اشتباه 

تنهاییت رو با موفقیت پر کن آدم خوبش و هم کنارش به پستت خورد ادامه بده 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
دنبال این باشی تنهاییت و با مردا و آدما پر کنی تهش میشه اشتباه روی اشتباه تنهاییت رو با موفقیت پر کن ...

مرسی

چن سالتهمن 35 مجردم. إن شاء الله خدا نگاهی ب ما ک هیچ خیری از جوونی و همدم ندیدیم بکنه

من ۲۸

سخته سرپرست بچه بودن؟ من تو مخارج خودم موندم

پیش پدرشه

کلا تنها بودن بهتره بشرط اینکه بتونی خودتو تامین مالی کنی

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

کلا تنها بودن بهتره بشرط اینکه بتونی خودتو تامین مالی کنی

و اگه نتونم تامین مالی کنم ؟

و اگه نتونم تامین مالی کنم ؟

اون وقت باید ازدواج کنی.شانس بیاری ادمه خوب گیرم بیاد وگرنه باید بسازی.این دنیا روی ظلم میچرخه

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《