2777
2789
عنوان

علت بی حالی و کم انرژی بودن چیه

89 بازدید | 11 پست

توروخدا یکی بگه من چمه همش سستم و بیحال و بی انرژی دیروز جواب ازمایشمو گرفتم اصلا کم خونی نداشتم دکتر گفت همه چی خوبه فقط ویتامینbیکم پایین بود خیلی اذیت میشم نمیدونم چیکار کنم شبا هم زود میخوابم کسی مث من هست؟راه حلی ندارین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینجورم راه حلم ندارم هر کاری کردم نشد

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

خون سازه؟چون من دکتر گفت خونم زیاده انقد که میتونم ب کسی خون بدم میترسم بزنم بدتر شم

نه خونساز نیست عزیزم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

دستت دردنکنه پس ب دکتر بگم بنویسه

خواهش میکنم عزیزم برو داروخونه بگیر نیاز به دکتر نیست 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

شما هم مث من همش دراز میکشین و اصلا حال ندارین

دقیقاااا

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏