2777
2789
عنوان

مسافرت با مادر شوهر وسواسی

186 بازدید | 19 پست

شوهرم برنامه سفر چیده با مامانش اصلا دلم بارفتن نیست شماها باشید چیکارمیکنید ادم بدی نیست ولی وسواس شدید داره و حیلی چیزا براش مهم واهمیت میده ک برامن نیست ...درکل مادرشپهر بدی نیست البت تازمانی ک من هرچی گفتن بگم چشم

حالا به چشم‌تجربه و تفاوت نگاه کن و برو دیگه 

منم پیش اومده مثلا با هکار شوهرمو خانوادشون برنامه سفر چیده شد و با اینکه دلم اصلا به رفتن نبود ولی اعتراض نکردمو رفتم شد یه تجربه 

فقط مهم این بود که راحت گرفتمو حرص نخوردم کلا

چون زن و شوهر خیلی خسیس و بی فرهنگ بودن ولی گذشت و شوهرمم خودش به بی فرهنگیشون کاملا پی برد  

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من راستش توی سفر هرجا اذیت بشم بدون اینکه خم به ابروم بیارم کاری که راحتترم انجام میدم، مثلا غذا بخوان بپزن میگم امروز برای ما نذارید من دوست دارم برم فلان جا، وقتی با ترش رویی نباشه کسی مشکل نداره

حالا به چشم‌تجربه و تفاوت نگاه کن و برو دیگه منم پیش اومده مثلا با هکار شوهرمو خانوادشون برنامه سفر ...

خب همین دیگه حرصم میگیره هزینه کنی با دوتابچه کوچچیک اذیت بشی بری بیای بعد خوشمنگذره

من خودم به شخصه بی نهایت آدم آن تایم و منظمی هستم 

نظافت و نظم یکی از اولویت های مهم زندگیم هست 

به اعضای خانوادم یاد دادم همگی همکاری میکنیم انجام می‌دیم

و آرامش داریم 

اما اصلا با فرد وسواسی کنار نمیام خیلی رو مخن 

اون افراد چشم و زبان و دستشون هر لحظه‌ در حال نظارت و کنترل و انجام کاری هست آدم را دیوانه میکنند 

اگر کنارت باشند و چیزی بخوری یا بشوری یا یپزی  طوری نگاه میکنند و این حس را بهت القا میکنند که تو یک باکیته و چندشی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
من خودم به شخصه بی نهایت آدم آن تایم و منظمی هستم نظافت و نظم یکی از اولویت های مهم زندگیم هست به اع ...

اخ دقیقا دست بچرو میشورم نگاه میکنه میرم دستشویی زیرنظرم همینطور تااخرش خودش دستشویی میره گکمتر45دقیقه نمیشه میاد بیرون ششلپارش تازده بالا کل هیکلشو شسته اصلا یه وضی

از اون مدلا ک دستشوییشون زیر 45دقیقه نمیشه و.....من پوشک بچه عوض میکنم هی میگه نجس کاری کردی و..

همون دیگه من شش سال با یه مادر شوهر وسواسی تو یه خونه زندگی کردم الان ریه هام حساس شده از بس می‌گفت وایتکس بزن و جرمگیر.باورت میشه دیوارهای خونه رو میشست یخچال و گاز رو میشست .الان خودش پاهاش پرانتزی شده و رماتیسم داره از بس تو اب بوده

اخ دقیقا دست بچرو میشورم نگاه میکنه میرم دستشویی زیرنظرم همینطور تااخرش خودش دستشویی میره گکمتر45دقی ...

قشنگ درکتون میکنم  چون به چشم دیدم 

مادام میخواد جلوشون خودتو بپایی مغز آدم را خش خشی میکنند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

قبول دارم سخته 

من خودم با دوستم میرم مسافرت همه جوره خوبیم باهم اما اون خیلی شلخته و کثیف هست من اذیت میشم حالا با کثیفی آنقدر اذیت نمیشم که با شلخته بودن اذیت میشم 

اما سفر با  آدم وسواسی از آدم کثیف سختتره 

از اون مدلا ک دستشوییشون زیر 45دقیقه نمیشه و.....من پوشک بچه عوض میکنم هی میگه نجس کاری کردی و..

حالا من خودم وسواسم خواهرم اینا بخاطر وسواسی بودنم باهام سفر نمیرن ولی بخدا دست خودمون نیست تو درک کن لطفا

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
همون دیگه من شش سال با یه مادر شوهر وسواسی تو یه خونه زندگی کردم الان ریه هام حساس شده از بس می‌گفت ...

اخ اره اینم همینه گگازو میکشه توحیاط میشوره مبل همینطور...انگار بلانسبت شاشیدن توش