2777
2789

مبارکت باشه عزیزدلم😘

چ رشته ای قبول شدی عزیزم؟ 

من ترازم شد برای نمونه دولتی ۴۳۲۷۵ و معدل کل هم هست ۱۹.۹۵ رشته علوم انسانی رو زدم ولی الان برام اومده قبول نشدی 

خیلی ناراحتم چون ترازم خیلی هم کم نیست 🥲

داشتم گروه ها رو چک میکردم با تراز ۳۸۰۰۰ و حتی کمتر قبول شدن ولی من نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه عزیزدلم😘چ رشته ای قبول شدی عزیزم؟ من ترازم شد برای نمونه دولتی ۴۳۲۷۵ و معدل کل هم هست ۱ ...

مطمئن هستم شما هرجایی باشی موفق هستی 💗 ان شاالله بهترین ها نصیبت بشه . مطمئن باش خدا یک جاس دیگه بهترش رو برات جبران میکنه

منم انسانی بودم . نمیدونم چرا شهر من تراز و اینا نمیزنه 🥲

برای خیلی ها نزده جدول نمرات و تراز رو 

من از کاشان ام یک دبیرستان نمونه دولتی بیشتر نداره برای همین خیلی رقابت سنگینه 🙃

مطمئن هستم شما هرجایی باشی موفق هستی 💗 ان شاالله بهترین ها نصیبت بشه . مطمئن باش خدا یک جاس دیگه به ...

مممنونم از دلگرمیت عزیزدلم 😘😘😘

انشالله شما هم موفق باشید در تحصیلتون گلم 

ولی خیلی افسرده شدم من دیشب ساعت ۳ نتایج رو دیدم😂

یعنی بهم خبر دادن ساعت ۳ منم خواب بودم 😂😂

برای خیلی ها نزده جدول نمرات و تراز رو من از کاشان ام یک دبیرستان نمونه دولتی بیشتر نداره برای همین ...

که اینطور  .. پس خیلی رقابت سنگین میشه ! راستی شهر شما مدرسه فرهنگ نداشت؟ اونم یک مدرسه مخصوص علوم انسانی هست (نمونه دولتیه ولی خارج از نمونه دولتی های دیگه ازمون میگیرن)

مممنونم از دلگرمیت عزیزدلم 😘😘😘انشالله شما هم موفق باشید در تحصیلتون گلم ولی خیلی افسرده شدم من دی ...

عزیزم😭😂 عیبی نداره .. رشته انسانی یک رشته خود محور هست و به تلاش خود آدم بستگی داره .. مدرسه تاثیر خاصی نداره

عزیزم😭😂 عیبی نداره .. رشته انسانی یک رشته خود محور هست و به تلاش خود آدم بستگی داره .. مدرسه تاثیر ...

درسته ولی من رشته تجربی یک مدرسه دولتی ثبت نان کردم و انسانی نمونه زدم که وکالت بیارم 

الان دیگه باید برم تجربی ولی دوسش ندارم😂