2777
2789
عنوان

از دردسر های بیبی فیس بودن

375 بازدید | 49 پست

انقدر تو سن کم بده اولا ک دنبال کار می‌گشتم همه جا فیسم میدیدن میگفتن نه خیلی یچه میزدم فکر میکردن نمیتونم اخر یجا من نرفتم تو مامانم رفت گفت برا دخترم میخوام یارو گفت باشه یه سه روز امتحانی بیاد رفتم دید از پسش برمیام چند سال اونجا کار کردم اخر یارو برگشت گفت اگ خودت میومدی تو رد میکردم خیلی بچه بودی هرکس میومد داخل هم بهم اعتماد نمیکرد یه چیزی میگفتم بهم میخندیدن انگار بچس یه چیزی میگه بعد دیگ کم کم چون منو زیاد اینجا میدیدن مشتری ثابت ها عادت کردن بعد تو خیابون با دوست پسرم راه میرم یجور بدی نگاه می‌کنن انگار داره بچه بازی می‌کنه بعد چند روز پیش زنگ زده بودم یجا ببینم کارمون امادس ماشین بگیرم بیاد میگم از فلان مغازه تماس گرفتم کار ما حاضره یارو برگشته با لحن بچگونه میگه نه عمو جون کارتون حاضر نیست در انبار باز نمیشه فردا صبح زنگ بزن عمو حرصم گرفت 

مثلا شاید تو سن 40 سالگی این ویژگی خیلی خوب باشه همه فکر کنن 30 سالته ولی تو 20 سالگی افتضاحه هیچ جا ادم حسابت نمیکنن همه جا ب چشم یه بچه بهت نگاه میکنن حتی یجا رفته بودم دنبال کار رفتم تو گفتم کارش چیه یارو خندش گرفت گفت کوچولو چند سالته قیافم😐💔گفتم 20 سالمه یارو پرهاش ریخت خودشو جمع کرد گفت اخی شبیه 14 15 ساله های

برا شما هم پیش اومده اینجوری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم دنبال کار مرده گفت بچه ای که گفتم جناب کلاس یازدهم هستم 😀

خب بچه بودی😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

من رفتم دنبال کار مرده گفت بچه ای که گفتم جناب کلاس یازدهم هستم 😀

سر کار واقعا بده مخصوصا کار اول ک‌میگی تجربه کاری نداری

باز اگ تجربه کاری داشته باشی اعتماد میکنن ولی کار اول پیدا کردنش واقعا سخته