انقدر تو سن کم بده اولا ک دنبال کار میگشتم همه جا فیسم میدیدن میگفتن نه خیلی یچه میزدم فکر میکردن نمیتونم اخر یجا من نرفتم تو مامانم رفت گفت برا دخترم میخوام یارو گفت باشه یه سه روز امتحانی بیاد رفتم دید از پسش برمیام چند سال اونجا کار کردم اخر یارو برگشت گفت اگ خودت میومدی تو رد میکردم خیلی بچه بودی هرکس میومد داخل هم بهم اعتماد نمیکرد یه چیزی میگفتم بهم میخندیدن انگار بچس یه چیزی میگه بعد دیگ کم کم چون منو زیاد اینجا میدیدن مشتری ثابت ها عادت کردن بعد تو خیابون با دوست پسرم راه میرم یجور بدی نگاه میکنن انگار داره بچه بازی میکنه بعد چند روز پیش زنگ زده بودم یجا ببینم کارمون امادس ماشین بگیرم بیاد میگم از فلان مغازه تماس گرفتم کار ما حاضره یارو برگشته با لحن بچگونه میگه نه عمو جون کارتون حاضر نیست در انبار باز نمیشه فردا صبح زنگ بزن عمو حرصم گرفت
مثلا شاید تو سن 40 سالگی این ویژگی خیلی خوب باشه همه فکر کنن 30 سالته ولی تو 20 سالگی افتضاحه هیچ جا ادم حسابت نمیکنن همه جا ب چشم یه بچه بهت نگاه میکنن حتی یجا رفته بودم دنبال کار رفتم تو گفتم کارش چیه یارو خندش گرفت گفت کوچولو چند سالته قیافم😐💔گفتم 20 سالمه یارو پرهاش ریخت خودشو جمع کرد گفت اخی شبیه 14 15 ساله های
برا شما هم پیش اومده اینجوری