2777
2789
عنوان

ختنه بچه یکسال ونیم

131 بازدید | 15 پست

سلام بچمو به دلایلی تو نوزادی ختنه نکردم الان بخاطر عفونت ادراری میخایم تواین سن ختنه کنیم توروخدا تجربه ای دارید بگید دارم از ترس سکته میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم نوزادی اشتباه کردیم ختنش نکردیم الانم یک سالشه ی جا بند نمیشه گذاشتیم چند سال دیگه ک حالیش بشه بشینه ی گوشه عفونت ادراریم گرفت ی کوچولو با دارو خوب شده خداروشکر ...چطور میخوای نگهش داری حرکت نکنه خدایی نکرده ب خونریزی نیافته؟

خوبه تاپیکت و اونایی که میان میگن نمیخوام بچه م و ختنه کنم بخونن ،براشون درس بشه ..من یکی از دلایلی که جفت پسرم و ۵ ماهگی ختنه کردم چون تو این سن بچه آشنایی باهاش نداره که بترسه و استرس بگیره،بچه وقتی بزرگ میشه استرس خیلی بدی میگیره ،مثلا خواهرم بچه ش و ۷ سالگی ختنه کرد ..مادر شوهرش نزاشته بود ،گفته بود بزار بزرگ بشه ،طفلی پسرش داشت سکته میکرد،پوست آلت بمرور ضخیم میشه ،بعضیا واقعا نمیدونم چه فکری میکنن...میگن ختنه نمیکنیم ..فردا همین بچه بزرگ میشه ناراضیه صد در صد چون مال همه ختنه س🤣🤣

اللهم عجل لولیک الفرج

چندروز گریه کرد پوشک تنش میکردی؟بعد چند روز زخمش خوب شد؟

همون روز با پوشک اومد بیرون

باور کن خاطرم نیست چند روز زخمش خوب شد 

ما به روش سنتی انجام دادیم ولی خداروشکر اصلا اذیت نشد 

اگر تهران زندگی میکنی و میتونی ببر پیش دکتر ملاییان بیمارستان کودکان خ طالقانی