2777
2789
عنوان

ایرانسل یا همراه اول⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 46 پست

همراه اول خیلی عالیتره.
البته ایرانسل بسته های خوشآمدش عالیه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
چرا دارمهم ایرانسل باید داشته باشیم هم همراه اول با این وضع نت

الان فقط یکیشو میخوام ب نظرتون کدوم?

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه همراه اول اینجوری نیس من دارم

من رایتل هم دارم روزی دوساعت نت ضعیفه 

البته من کرجم شاید شهر های دیگه قطع نکنن

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
همراه اول خیلی عالیتره.البته ایرانسل بسته های خوشآمدش عالیه.

تو این شرایط همراه اول بهتره درسته؟

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

همراهههههههه اول ، ایرانسل افتضاح شده چند روزه

باشه ممنونم❤️

همراهههههههه اول ، ایرانسل افتضاح شده چند روزه

دقیقا اینترنتش ایرانسل برای من همش مینویسه در حال اتصال وقتی برم تو ایتا. ولی همراه اول نتش عالیه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
دقیقا اینترنتش ایرانسل برای من همش مینویسه در حال اتصال وقتی برم تو ایتا. ولی همراه اول نتش عالیه.

ایرانسل تهدید میکنه چند روزه🗿😐  خوب قطع کن همین کم بود والا

یکی نیست جمعش کنه

💕⃝🌕  𝙼𝚒𝚘 𝙰𝚖𝚋𝚎 

تو این شرایط همراه اول بهتره درسته؟

دقیقا همراه بهتره.
من ایرانسل دارم میرم ایتا همش مینویسه در حال اتصال نمیدونم چرا.
ولی نت همراه گرفتم اندرویدم رو آپدیت کردم نزدیک سه گیگ بود نزدیک بیست دقیقه این سه گیگ دانلود شد!

ایرانسل تهدید میکنه چند روزه🗿😐 خوب قطع کن همین کم بود والایکی نیست جمعش کنه

چرا تهدید کرده؟ من از بهمن ایرانسل گرفتم برای اولین بار بود ایرانسل رو تجربه کردم عالی نبود ولی به بدی الآنم نبود ولی هیچوقت از اینترنتش راضی نبودم.

همراه اول بهتره

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

چرا تهدید کرده؟ من از بهمن ایرانسل گرفتم برای اولین بار بود ایرانسل رو تجربه کردم عالی نبود ولی به ب ...

میخوان تعرفه ها رو ۷۰درصد گرون تر کنن  :/ یا روزانه ۳ساعت قطع میشه کلا جالبه

💕⃝🌕  𝙼𝚒𝚘 𝙰𝚖𝚋𝚎 

کلا همه خطا برق میره نت و آنتن میره

همراه اول دارم اینجوری نیس