2777
2789
عنوان

بالاخرههههههه تیزهوشان قبول شدم

414 بازدید | 33 پست

وای می‌خوام از خوشحالی پر در بیارم واقعا از همه ی کسایی که توی نی نی سایت برام دعا کردند ممنونم این حس بهترین حس زندگیم بود امیدوارم همه توی زندگیشون این لحظه را حس کنند 

اگر هر کسی راهنمایی و کمک نیاز داشت در خدمتم خوشحال میشم از تجربیاتی بگم 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد ریاضی را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبریک میگمدختر من برای ششم داره میخونه.بنظرتون خودش تو خونه فقط با کتاب قبول میشه؟ هوش کمپلکس et و ا ...

اگر خودش واقعا پشتکار داره و تنهایی میخونه بله قبول میشه 

اما اگر نیاز داره کسی هلش بده بهتره بره کلاس 

البته آزمون تیزهوشان ششم امسال خیلی راحت بود برای همین قبول توش سخت شد چون سطح تراز رفت بالا کتاب هوش کمپلکس کتاب خیلی خوبیه قبلاً ها فقط با خواندن همین قبول می‌شدی اما الان دیگه اینطوری نیست اسمارتیز و هوش کمپلکس و فرازمینی و خیلی چیزها باید بخونی 

امسال واقعا بر عکس بود هوش ششم خیلی راحت بود هوش نهم به شدت سخت 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد ریاضی را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

به به مبارکهههههههاز کجا شروع کردی؟برای پسرم می پرسم

من از مهر کماکان شروع کردم ولی ول کردم بعد از بهمن با جدیت شروع کردم 

ولی بهتره از همین حالا شروع کنه یا مهر چون من از بهمن شروع کردم اصلا فکر نمی‌کردم قبول بشم برای همین خیلی استرس کشیدم به خاطر اینکه عقب افتاده بودم ولی خدا کمکم کرد قبول شدم