2777
2789

بعداز سالیان دراز بلاخره میخوام گوشیمو ارتقا بدم آیفون بگیرم که هم عکسو فیلم‌هام با کیفیت بشه هم اینکه دیگه شوهرم گفته حق نداری این پولو خرج چیز دیگه کنی چند ساله رفتی تو مخم با آیفون گفتنت 

قیمتها اگه دستتون باشه با هشتاد  الی نود تومن چی میتونم بگیرم بنظرتون که عاقلانه ترین انتخاب باشه؟

البته که با این پول هم باید کارکرده بگیرم هم بدون ریجستری

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده
بدون ریجستر به چ دردت میخوره

دقیقا همین جمله رو برعکسشو خیلی ها میگن که با ریجستر به چه دردت میخوره ؟ 

حالا چون تجربشو نداشتم نمیتونم تصمیم بگیرم

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همین جمله رو برعکسشو خیلی ها میگن که با ریجستر به چه دردت میخوره ؟ حالا چون تجربشو نداشتم نمیت ...

چه سوال عجیبی میپرسن ازت😨

گوشیه هاا نباید آنتن و اینترنت داشته باشه😐

خب برو دوربین عکاسی بخر

چه سوال عجیبی میپرسن ازت😨گوشیه هاا نباید آنتن و اینترنت داشته باشه😐خب برو دوربین عکاسی بخر

منظورشون اینکه به جای اینکه ۳۰ اضافه بر سازمان پول ریجستر بدی میتونی از اینترنت یه گوشی دیگت برای این استفاده کنی فقط باید دوتا گوشی اکثرا همراهت باشه و البته میگن با یه سری تنظیمات میتونی آنتن بیاری بدون هزینه