2777
2789

دو روزه با دستور پزشک بهش آ د دادم روزی یک سی سی

تا قبل آ د ، اصلا بالا نمیاورد ولی بعد اون شیر میدم در روز دو بار بالا میاره انگار تهوع داره موقع شیر خوردن شیر میپره گلوش

اشتهاش هم بیشتر شده

درمانش چیه

تا الان چیزی زیر سرش نمیذاشتم الان لازمه چیزی بذارم؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهرحال که باید روی شیب بخوابونیش آروغشم حتما بگیر دکتری که بردی فقط متخصص اطفال بود؟

اره متخصص اطفال بود

آروغ نمیزنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

رفلاکس پنهان رو از کجا متوجه شدی عزیزم.پسر منم ۱۳روزشه خ زور میزنه و به خودش میپیچه دکترم بردم نگفت ...

علائمشو داره

خس خس کردن موقع نفس کشیدن

پیچ میخوره خیلی

پاهاشو تو شکمش جمع میکنه

سکسه شدید و زیاد میزنه

شیر رو خیلی کند میخوره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من نوزادم ۲۱ روزشه 

از هفته پیش شکم درداش شروع شد 

تو نوزادا چون هنوز سیستم گوارش تکامل پیدا نکرده تا سه چهار ماهگی دلپیچه و رفلاکس و سکسکه زیاده 

ربطی به قطره آ د نداره 

ولی خب ا د رو وقتی خیلی سیره بهش نده 

آروغش رو بگیر 

رژیم خودتو رعایت کن و غذای نفاخ نخور 

زیره تو غذا کمک کننده اس 

واسه رفلاکس هم بلافاصله بعد از شیر نزارش زمین 

وقتی گذاشتی زیر تشکش شیب داشته باشه و به پهلو بزارش