2777
2789
عنوان

زبان انگلیسی

59 بازدید | 6 پست

واقعا خیلی سخته هر کاری میکنم یادش نمیگیرم به زور تونستم بشمb1ولی هر چی میخوام ی سطح برم بالاتر نمیشه نظراتی چیزی ندارید؟ مثلا رو لغت تمرکز کنم رو گرامر چه کتابی بخونم کلا چیکار کنم؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زبانکده برو

من چون علاقه دارم واسم خیییلی راحته 

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

فیلم انگلیسی کم

ببین تو باید توی محیط باشی 

بهترینش فیلم و یوتوب انگلیسی هست

با زیر نویس انگلیسی یک بار و یکبار زیر نویس فارسی

واژگان رو حفظ کنی 

گاها چیزایی که توی فیلم می گن تکرار کنی و... 

همون شیوه گرامر و لغات و لیسنینگ و... رو پیش برو ولی کنارش فیلم و یوتوب انکلیسی هم فراموش نشه

برنانه های الن شو قشنگن مصاحبه با سلبریتی ها

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

کانونه؟ یا برنامست؟

یه زبانکده حضوری میرم من

بنظرم انلاین اونقدر مفید نیست، مگر اینکه استادا عااالی باشن

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉