2777
2789
عنوان

غیرتی دوس دارمم

412 بازدید | 39 پست

دوست دارم مصلا شوهرم کسی باشه بهم گیر بده بگه ولی بزاره کار خودمو بکنم

گیر الکی بده صرفا واسه اینکه دلم ضعف بره 😁

مثلا از الکی بگه این لباسو نپوشیا ک پوستتو میکنم ولی کاریم نداشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونی ک اینجوری باشه، الکی نمیگه

واقعا پوستتو میکنه

از فضای رمان های ۹۸اییا بیا بیرون

این آدما مریض روانی هستن و بهت آسیب میزنن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
قربونت کسی که گیر میده عملیش هم میکنهالان دلت قنج میره پس‌فردا چشمت کبوده

اونجوری دوس ندارم اخه 

فقط مصنوعی باشه گیر دادنا جهت خنده

یا مثلا مث زمان قدیم با کمربندش بدو بدو کنه دنبالم واسه خنده و هیجان ولی نزنتم یا دعوا و اخم نکنه به هیچ عنواااان 

چون بچه ای و هنوز نمی فهمی کسی که عاشقت باشه در وهله اول برای تو و انتخاب هات احترام قائله. مگه بچه صغیری که دوست داری یکی بهت امر و نهی کنه

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

اونی ک اینجوری باشه، الکی نمیگهواقعا پوستتو میکنهاز فضای رمان های ۹۸اییا بیا بیروناین آدما مریض روان ...

دست خودم نیس😭😭نه واقعا رمان نخوندم از همون نوجوونی این فانتزیا رو داشتم

مرد غیرتی دوست داری؟؟ اونی که زنش رو کشت الان مجرده

در ضمن مثلا درسته

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

چون بچه ای و هنوز نمی فهمی کسی که عاشقت باشه در وهله اول برای تو و انتخاب هات احترام قائله. مگه بچه ...

نهههه متنفرم کسی امر و نهی کنه

دارم میگم جهت هیجان و خنده تو زندگی دوس دارم اینجوری بگه گاهی 

اونجوری دوس ندارم اخه فقط مصنوعی باشه گیر دادنا جهت خندهیا مثلا مث زمان قدیم با کمربندش بدو بدو کنه ...

باور کن اصلا قصد توهین ندارم و از سر دلسوزی میگم حتما یه مشاور برو و روی عزت نفست کار کن

تو یه انسان کامل و مستقلی کسی حق نداره توی ابتدایی ترین حق و حقوقت که میشه حق پوششت تا این مداخله کنه که بخواد با کمریند بیوفته دنبالت!!

با این تفکرات میری سمت همچین آدمی و مطمئن باش وحشتناک ترین آسیب های جسمی و روحی رو میبینی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
نهههه متنفرم کسی امر و نهی کنهدارم میگم جهت هیجان و خنده تو زندگی دوس دارم اینجوری بگه گاهی

حرف ها دیر یا زود عملی میشن!

بنابراین اگه دنبال هیجان هستی دنبال هیجان سالم باش. تفریحات دو نفره، بازی های دو نفره ... این همه هیجان سالم هست تو عدل دلت می خواد با کمربند بیفته دنبالت؟

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

مرد غیرتی دوست داری؟؟ اونی که زنش رو کشت الان مجردهدر ضمن مثلا درسته

اگر منظورت اون پسر اهوازه ایه است که سر زنشو برید باید بگم همونم مجرد نیست و خونوادش براش زن گرفتن منتظرن از زندان آزاد شه

حرف ها دیر یا زود عملی میشن!بنابراین اگه دنبال هیجان هستی دنبال هیجان سالم باش. تفریحات دو نفره، باز ...

فقط جهت هیجان بخدااا

وگرنه مگه کسخولم بخوام که اذیتم کنه یا مرد سالار باشه و دستور بده دیوونم مگه اخه