2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک جنگ خیبر

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 28 پست
حتی اگه ۲۰ ساله هم بوده باشه ازدواجش با یه مرد ۵۳ ساله بوده اون هم به اجبار پدرش . در بهترین حالت هم ...

همین الانشم دخترا با این اختلاف  سن ازدواج می کنند

زیاد تو فکرش نرو همیشه بوده و هست و خواهد بود

همین الانشم دخترا با این اختلاف سن ازدواج می کنندزیاد تو فکرش نرو همیشه بوده و هست و خواهد بود

چون هست دلیل نمیشه درست باشه

ازدواج دختر کودک یا نوجوون با مرد بالای 50 سال زن و بچه دار اونم چندین تا ازدواج درستیه؟ چون الان یه دختر تو عصر الان از بدبختی تن داده پس اشکال نداره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم مردی که قبل تو چندین تا زن و بچه داره و بچه ش از تو بزرگتره

توی دوره جاهلیت رسم بوده الانم هم بین اعراب هست.حتی توی ایران قدیم هم بوده پادشاه ها تا مردم عادی .

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

چون هست دلیل نمیشه درست باشهازدواج دختر کودک یا نوجوون با مرد بالای 50 سال زن و بچه دار اونم چندین ت ...

عزیزم این تفکرات برای الان هست توی اون زمان این تفکرات وجود نداشت و این مسائل مطرح نبود . این ازدواج ها رسم بوده

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

عزیزم این تفکرات برای الان هست توی اون زمان این تفکرات وجود نداشت و این مسائل مطرح نبود . این ازدواج ...

رسم غلط رو پیامبر ادامه میدادن؟ مگه برای اصلاح مردم نیومده بودن؟

وقتی پیامبر انجام داده پس کار درستیه پیامبز که کار غلط نمیکنه پس شما اد ایشون پیروی کن

زنده به گور کردن دختر هم رسم بوده پس چرا انجامش نداد؟

این ی چیزه اون یه چیزه دیگه. توی زمان پیامبر بعضی از ازدواج هاش مثل ازدواج با زن پسرخوندش به دستور خداوند بوده که به مردم بفهمونه میتونن با زن پسرخونده اشون ازدواج کنن و بعضی از ازدواج هاشون هم به مناسبات قومی و ارتباط با سایر قوم ها بوده. توی اون دوران اگر پیامبر با زنی که بهش پیشنهاد میدادند ازدواج نمیکرد اون قوم در چشم مردم عرب جاهلی قومی شناخته میشد که پیامبر اونا ها رو نپذیرفته و این برای اون قوم بدمیشد و اون قوم براش سرافکندگی بود

این ی چیزه اون یه چیزه دیگه. توی زمان پیامبر بعضی از ازدواج هاش مثل ازدواج با زن پسرخوندش به دستور خ ...

میتونست بگه من پذیرفتمشون لازم نبود راه غلط گذشته رو ادامه بده

ازدواج با عروسش هم میتونست بگه همچین چیزی مشکلی نداره لازم نبود عملی اجرا کنه

رسم غلط رو پیامبر ادامه میدادن؟ مگه برای اصلاح مردم نیومده بودن؟وقتی پیامبر انجام داده پس کار درستیه ...

براساس شرع اسلام چه اون زمان چه الان ازدواج مرد با زن دوم منوط بر اجازه زن اولش هست.من چند همسری رو رد میکنم و خودم هم ازش بدم میاد ولی در زمان پیامبر اینجوری بوده

هر انسان عاقل و منطقی ای میدونه هزار و جهارصد سال قبل جنگ و صلح و ازدواج و زندگی یه جور دیگه بود عملکرد پیامبر حتما بهترین بوده، چون ایشون آخرین پبامبر خدا بودن و از هر لحاظ بهترین انسان. بحث در این مورد با افرادی که آگاهی کافی ندارن یا فقط جلوی چشمشونو میبینن فایده نداره و متاسفانه به توهین منجر میشه.

میتونست بگه من پذیرفتمشون لازم نبود راه غلط گذشته رو ادامه بدهازدواج با عروسش هم میتونست بگه همچین چ ...

عزیزم شان نزول ایه اس خدا ازش خواسته حتی توی اون آیه هم هست.

ازدواج پیامبر با زینب، به عنوان همسر پسرخوانده‌اش، نشان داد که پسرخوانده از نظر شرعی و قانونی همانند پسر حقیقی نیست و احکام مربوط به او متفاوت است

• وَإِذْ تَقُولُ لِلَّذِي أَنْعَمَ اللَّهُ عَلَيْهِ وَأَنْعَمْتَ عَلَيْهِ أَمْسِكْ عَلَيْكَ زَوْجَكَ وَاتَّقِ اللَّهَ وَتُخْفِي فِي نَفْسِكَ مَا اللَّهُ مُبْدِيهِ وَتَخْشَى النَّاسَ وَاللَّهُ أَحَقُّ أَنْ تَخْشَاهُ ۖ فَلَمَّا قَضَىٰ زَيْدٌ مِنْهَا وَطَرًا زَوَّجْنَاكَهَا لِكَيْ لَا يَكُونَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ حَرَجٌ فِي أَزْوَاجِ أَدْعِيَائِهِمْ إِذَا قَضَوْا مِنْهُنَّ وَطَرًا ۗ وَكَانَ أَمْرُ اللَّهِ مَفْعُولًا»
    • و [یاد کن] هنگامی را که به کسی که خدا نعمتش داده بود و تو [نیز] نعمتش داده بودی می‌گفتی: «همسرت را نگاه دار و از خدا پروا کن» و در دلت چیزی را پنهان می‌کردی که خدا آشکارش می‌گرداند و از مردم می‌ترسیدی، با آنکه خدا سزاوارتر است که از او بترسی. پس چون زید از آن [همسر] بی‌نیازی جست، ما او را به همسری تو درآوردیم، تا [در آینده] مۆمنان در ازدواج با همسران پسرخوانده‌های خود، در صورتی که از آنان بی‌نیازی جویند، تنگنایی نداشته باشند. و فرمان خدا همواره انجام شدنی است.
  • آیه ۳۸:
    «مَا كَانَ عَلَى النَّبِيِّ مِنْ حَرَجٍ فِيمَا فَرَضَ اللَّهُ لَهُ ۖ سُنَّةَ اللَّهِ فِي الَّذِينَ خَلَوْا مِنْ قَبْلُ ۚ وَكَانَ أَمْرُ اللَّهِ قَدَرًا مَقْدُورًا»
    • بر پیامبر در آنچه خدا برای او واجب گردانیده، هیچ تنگنایی نیست؛ این سنت خداست در [حق] کسانی که پیش از این [نیز] بوده‌اند، و فرمان خدا همواره مقدّر است. 
    • ایه۳۷و۳۸سوره احزاب

پس از پیامبر پیروی کن پیامبر که کار اشتباه انجام نمیده اجازه بده به شوهرت

من خودم مخالف اینکار در عصرامروز بنابرتفکرات و شیوه زندگی امروزه اس. ولی توی هزارسال پیش مردم مثل الان نبودن. توی ایران باستان یا همین ۷۰سال پیش هم رسم و رسوماتی بوده که الان نیست. مثل خون بس یا ازدپاج زن شوهر مرده با برادرشورهرش یا گل به گل و اینجور رسومات که اون زمان منع نبوده ولی الان براساس تفکرات امروزه منع میشه

من خودم مخالف اینکار در عصرامروز بنابرتفکرات و شیوه زندگی امروزه اس. ولی توی هزارسال پیش مردم مثل ال ...

پس پیامبر باید دخترشو زنده به گور میکرد چون اون زمان این تفکر رایج بود!

پیامبر نیومده بود کار اشتباه رو انجام بده چون رایجه اون زمانه!!! اینجوری با یه فرد عادی چه فرقی داشت؟؟