2777
2789
عنوان

شوهر بد دهن و دست بزن

114 بازدید | 5 پست

چند باری بهم سیلی هم زده. میگم چرا اینکارو کردی میگه دست خودم نیست.. هنوز نامزد هستم.. روانیه.. گوشی و... را پرت میکنه. راننده هارو فش میده.. من نه پدر دارم. نه مادرم. عروسی هم نمیگره. اشغال منو گذاشته تو بلاتکلیفی.. ازش متنفرم.. پیش مادرش بهم بی احترامی کرد. گفت با کمربند میزنمت... دو ساعته دگ که آروم شد. میگه من دوست دارم. این حرفا دست خدم نبود. لعنت به آدمای بد. لعنت به آدمای شیطان صفت. میخام تموم کنم. ولی کجا برم. پدر و مادر ندارم. خاهرامم به فکر خودشون هستن.میخام گم و گور بشممممممم

. آرزوی مرگ میکنم. 

نامزذ بودم آره زیاد میموندم خونه اونا 

به مادرش خیلی خدمت کردم به مادر شیطان صفتش..ولی نامزدم فریبم داد.. چکار کنم. میخام نامزدم زجر بکشه.. اونم با ندیدن من. ولی من احمق باز دلم به اون حیوان تنگ میشه 😭😭😭که کل انرژیمو صرف اون احمق کردم. یه آدم خودشیفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.