2777
2789
عنوان

زندگی با عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 71 پست
چرا سنتی پسندته معمولا میگن با عشق خودتون سنتی ازدواج کردین؟

هردو رو دیدم اطرافم و عشق و عاشقی هم تجربه کردم اما الان با اینکه عاشق یکی دیگه بودم خواستگار سنتی بیاد بله رو میگم،چون روابط عاشقانه که دختر پسر خودشون آشنا میشن پایش احساسه نه منطق و بعد ازدواج هیجانات میخوابه و اکثرا پشیمون میشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هردو رو دیدم اطرافم و عشق و عاشقی هم تجربه کردم اما الان با اینکه عاشق یکی دیگه بودم خواستگار سنتی ب ...

اها چطوری میتونی با اینک عاشق یکی دیگ هستی ولی سنتی ازدواج کنی خیلی سخته ک 

منم اطرافم دیدم ولی اوناییم ک با عشق ازدواج کردن زندگیشون قشنگه🫠

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

خودم سنتی و راضیم...ولی باعشق هم خوبه ب شرطی ک چشماتو رو ایرادها و کمبودها نبندی بخاطر عشق ..چون بعد ...

خوشبخت ترین باشی 🩵

بله درسته همینه 

اها چطوری میتونی با اینک عاشق یکی دیگ هستی ولی سنتی ازدواج کنی خیلی سخته ک منم اطرافم دیدم ولی اونا ...

چون عشقش فقط احساساتی بود که هیچ حاصلی برام نداشت و میدونستم بعدا نتیجه ای برام نداره،احساسمو له میکنم و به اندازه عمل یه مرد نگاه میکنم نه عشقی که ادعا میکنه داره یا گریه هاش

دارم با عشق ازدواج میکنمخوبیش اینه همدیگه رو درک می‌کنیم و هوای همو داریم

بههه بههه خیلیم خوب🩵 خوشبخت ترین باشی 

شما رو دیدم ی تاپیک زده بودی در مرود رابطه خودت با پارتنرنت بود فک کنم  ک بیاد خونه چجوری رفتار کنی و اینا...

چون عشقش فقط احساساتی بود که هیچ حاصلی برام نداشت و میدونستم بعدا نتیجه ای برام نداره،احساسمو له میک ...

بعله هرکسی عقیده ای داره  ولی برای خودم سخته 

خوشبخت بشی ب هرحال🩵

برا ما که نشد با عشق بشهایشالا بقیه به عشقشون برسن

خدا قطعا بهترشو برات در نظر گرفته  کار خدا بی حکمت پیس گلم🧡

موفقیت در ازدواج و رسیدن به عشق ارتباطی به نوع آشنایی دو طرف نداره. هم ازدواج سنتی هم ازدواج غیرسنتی میتونه به شکست منجر بشه یا تبدیل به یه عشق حقیقی و ماندگار بشه. 

ازدواج خودم غیر سنتی بود و به شدت راضیم.

بههه بههه خیلیم خوب🩵 خوشبخت ترین باشی شما رو دیدم ی تاپیک زده بودی در مرود رابطه خودت با پارتنرنت ب ...

نه گلی من نبودم .من همونم خانوادم مخالف بودن همش میگفتن باید پسره کارمند باشه 

موفقیت در ازدواج و رسیدن به عشق ارتباطی به نوع آشنایی دو طرف نداره. هم ازدواج سنتی هم ازدواج غیرسنتی ...

درستع 

🥰😍 خیلی خوبههه خوشبخت ترین باشی🫂✨

نه گلی من نبودم .من همونم خانوادم مخالف بودن همش میگفتن باید پسره کارمند باشه

اره یادمه دیدم تاپیکتو و مخالف ازدواج دخترای کم سن بودی😂

حالا ازدواج کردی باهاش