nargeskiani مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 1116 عنوان گفتم این تابستونو قراره خیلی عالی پیش ببرم 84 بازدید | 10 پست به هدفتم بریم برنامه ریزی کنم و تغییر کنم اما همون اول تابستون فرق وسط موهامو بستم و انتقالش دادم به کنار سرم وووووو از اون موقع تا الان مسکوت موندمبعنی تنها تفاوت تا الان این بوده =/ شما تا الان طبق انتظارتون بوده؟ خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 1404/05/29 | 10:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 16710 تنها هیجان تابستونمون جنگ بود 🤕 قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
سارههههههههههههه عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 11200 مدیونی فکر کنی من تابستونمو عالی پیش بردم. منم مثل خودت ★ 𝗛𝗘𝗥𝗘 𝗜𝗦 𝗧𝗛𝗘 𝗙𝗔𝗠𝗜𝗡𝗘 𝗢𝗙 𝗘𝗠𝗢𝗧𝗜𝗢𝗡 ★
nargeskiani مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 1116 تنها هیجان تابستونمون جنگ بود 🤕 اصلا امسال سال عجیبیه خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
آووکادویم عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 8489 اع منم فرق وسطو فرق کج کردم😂دیگه تغییری نداشتم (افسرده شدم چرا) خودمم نمیدونم
nargeskiani مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 1116 مدیونی فکر کنی من تابستونمو عالی پیش بردم. منم مثل خودت تازه دیروز رفتم حموم یادم رفت باز فرق وسط باز کردمیعنی رسما تنها تغییرم رو هم نابود کردم خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
سارههههههههههههه عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 11200 تازه دیروز رفتم حموم یادم رفت باز فرق وسط باز کردمیعنی رسما تنها تغییرم رو هم نابود کردم فدای سرت چیزی نشده که ★ 𝗛𝗘𝗥𝗘 𝗜𝗦 𝗧𝗛𝗘 𝗙𝗔𝗠𝗜𝗡𝗘 𝗢𝗙 𝗘𝗠𝗢𝗧𝗜𝗢𝗡 ★
nargeskiani مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 1116 اع منم فرق وسطو فرق کج کردم😂دیگه تغییری نداشتم (افسرده شدم چرا) من همونم دیروز یادم رفت از حموم امدم باز فرق وسط باز کردمرسما تنها تغییرم رو هم موشک زدم خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
nargeskiani مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 1116 فدای سرت چیزی نشده که امیدوارم ادامه تابستون خوب باشه برا هر دومون🌸 خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
سارههههههههههههه عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 11200 امیدوارم ادامه تابستون خوب باشه برا هر دومون🌸 ایشالله🥹💞 ★ 𝗛𝗘𝗥𝗘 𝗜𝗦 𝗧𝗛𝗘 𝗙𝗔𝗠𝗜𝗡𝗘 𝗢𝗙 𝗘𝗠𝗢𝗧𝗜𝗢𝗡 ★