2777
2789

دندون عقل جراحی کردم الان ده روز بخیه ها هنوز هستن گفت جذبیه ولی جذب نشده هنوز میترسم غذا بخورم یه وقت نکنه بخیه باز بشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نترس غذاتو بخور ولی با اون قسمت زیاد غذا نخور. اصلا ب فکرش نباش. آب نمک غرغره کن. خیلی زود جذب میشه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

شما چجوری بخیه رو میبینی که باز بشه.اون فقط جاش درد میکنه اونم معمولا ۱هفته اول درد شدید داره هفته دوم دردش خیلی کمتره غذاتو با خیال راحت بخور

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
نترس غذاتو بخور ولی با اون قسمت زیاد غذا نخور. اصلا ب فکرش نباش. آب نمک غرغره کن. خیلی زود جذب میشه

به لپم بخیه زده طبیعیه ؟؟همش میترسم نکنه باز بشه دکتر هیچی نگفت دستیارش میگفت دوماه طول میکشه جذب شه تا دوماه من چه جور طاقت بیارم 

به لپم بخیه زده طبیعیه ؟؟همش میترسم نکنه باز بشه دکتر هیچی نگفت دستیارش میگفت دوماه طول میکشه جذب شه ...

اره برا منم ب لپم بخیه زده بودن.

ن دو ماه ک طول نمیکشه.

تازه اگه زیاد هم طول بکشه،اصلا جای بخیه ها بعد ی مدت اذیت کننده نیست. یهو میبینی ته نخ بخیه کنده شد اومد رو زبونت😁

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
اره برا منم ب لپم بخیه زده بودن.ن دو ماه ک طول نمیکشه.تازه اگه زیاد هم طول بکشه،اصلا جای بخیه ها بعد ...

من حتی میترسم دندونای اون سمتو مسواک بزنم تا حالا اخه جراحی نکردم