2777
2789
عنوان

عصبیم خیلی زیاد

52 بازدید | 11 پست

و البته ناراحت ما اومدیم مسافرت یه نفر دیگه هم همراهمونه شوهرم گفت همه کار کنیم فقط بخش خوش بگذره که بعداً حرفی نباشه دیشب تازه اخرشب رسیدیم و ی خونه گرفتیم کلا سه نفر هستیم بعد خونه یه حال ۹ متری داره با آشپزخونه کوچیک و ی اتاق ۶ متری ماشین خراب شد شوهرم صبح رفت که ماشین رو درست کنه این خونه هم فقط واسه دیشب گرفتیم اصلا قرار نیست توی این شهر بمونیم صبح فکر میکرد من خوابم داشت با گوشی حرف میزد می‌گفت که آره کاش نیومده بودم ی خونه گرفتن مثل خونه سگه بهم خوش نمی‌گذره فکر کنید هنوز مسافرت شروع نشده میگه بهم خوش نمی‌گذره برای کارا هم که اصلا کمک نمیکنه هیچیا الآنم من تنها موندم توی خونه اون گفت من می‌خوام برم بیرون بعد کلا با منت و قهر حرف میزنه همه هزینه ها هم با خودمونه شما بودین ناراحت نمیشدین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهانه بیارین برگردین اصلا ، این احتمالا کل سفر شما رو به هم میزنه ، بگین واسه یکی از اقوام اتفاقی اف ...

بعد از دو سال اومدیم مسافرت ۱۵۰۰ کیلومتر راه اومدیم چرا باید واقعا اینجوری رفتار کنه کلا انگار طلبکاره رژیمه بعد مثلا توقع داره ساعت غذاش که میرسه وسط بیابون هم هستیم فقط غذاش رو براش پیدا کنیم بدیم سنش هم کم نیست ده سال از من بزرگتره ولی قشنگ مثل بچه ها رفتار می‌کنه واقعا ناراحتم ازش

آره ناراحت میشدم این دیگه چقدپرروهه

الان داشتم با شوهرم حرف میزدم خیلی ناراحت بودم گفت ولش کن هیچی نگو بهش که بخواد وقتی رفتیم خونه بگه اینجوری باهام حرف زدن اونجوری گفتن ولی واقعا روانم رو ریخته بهم

شما بیکار هستین که با یک مزاحم. میرین سفر، اونم قشنگ میرینه تو سفرتون، شوهرت بیکارتر که خودشو و زنشو ول کرده و تو فکر اینه به این مزاحم خوش بگذره، حتما هم آبجیش هس، این براتون تجربه باشه، سفر دوتایی می‌چسبه یا با کسانی که خیلی باهاشون صمیمی هستین 

شما بیکار هستین که با یک مزاحم. میرین سفر، اونم قشنگ میرینه تو سفرتون، شوهرت بیکارتر که خودشو و زنشو ...

متاسفانه از خانواده خودمه و این باعث شده بیشتر پیش شوهرم خجالت بکشم آخه ن کسی چیزی بهت گفته ن کاری کردی ن خرجی کردی آخه ناراحتی و قهر و منتت واسه چیته شوهرمم دلش سوخت والا گفت گناه داره بیاد تو هم تنها نباشی اونم هنوز شروع نشده اینجوری تر زد به اعصابمون اصلا همیشه خدا طلبکاره

متاسفانه از خانواده خودمه و این باعث شده بیشتر پیش شوهرم خجالت بکشم آخه ن کسی چیزی بهت گفته ن کاری ک ...

این براتون تجربه بزرگ باشه که دلتون برا کسی نسوزه و سفر هم معمولا دونفری بیشتر خوش میگذره