2777
2789
عنوان

خوشگلای اطرافتون

180 بازدید | 18 پست

همش مریض میشن؟ زود چشم میخورن؟ من ی دختر خاله دارم خیلی خوشگله ی روز درمیون مریض میشه جاهای مختلفش بنده خدا😭😂هی خالم میگه عکس نزار فلان بیسار بنظرتون راسته چشم زخم؟؟ واقعا همش مریضه ها از سرماخوردگی و دندون درد ساده تا بیماری های گنده گنده و شکستگی همشم الکی و بی دلیل

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا نمیدونم خوشگل محسوب میشم یا نه ولی هر وقت مریض شم تخم مرغ بشکنم خوب میشم معمولا چشم میخورم 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

من و خواهرشوهرم چش میزنه .

یعنی ب روم میگه  شوهرم میگه خدا ب دادمون برسه الانم باردارم هر دفعه ببینه میگه کارم ب بیمارستان میکشه ۲شب پیشم همینطورشد شوهرم میگه این۳هغته بای مونده رو ازش قایم شو تا بدنیابیاد

وا نه قبول ندارم اخه همه آدما خوشگلن و هرکسی در طول زندگیش به دل هزاران نفر میشینه هیچ‌کس از اون یکی هم خوشگلتر نیست که چشم بخوره و فلان 

خدا جونم مرسی که منو آفریدی و منو خوشبخت ترین زن روی زمین کردی 🤍✨

الان زن رونالدو و مانکن های معروف دنیا باید هرروز زیر سرم و بیمارستان باشناین حرفا چیهبره سیستم ایمن ...

منم خرفتو قبول دارم ولی خودم دارم میبینم برگام میریزه مثلا خیابون راه میرفتیم یهو افتاد زمین پاش شکست شایدم بدشانسه ما میزاریم پای خوشگل بودنش چون واقعااااا خیلی خوشگله

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
من و خواهرشوهرم چش میزنه .یعنی ب روم میگه شوهرم میگه خدا ب دادمون برسه الانم باردارم هر دفعه ببینه ...

وای 😂😂منم همچین چیزی دیدم خدا بچتو حفظ کنه

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
وا نه قبول ندارم اخه همه آدما خوشگلن و هرکسی در طول زندگیش به دل هزاران نفر میشینه هیچ‌کس از اون یکی ...

نه من قبول ندارم  ربطی نداره یکی خیلی باهوشه یکی خیلی خوش هیکله صد درصد تفاوت بین ادما هست

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻