2777
2789

آرامش خالص، به دور از زندگی شهری و پر استرس 

اما به نظرم برا منی که رفتم و به عنوان مهمون وقت گذروندم شاید تا این حد اوکی بود ولی خودشون با اینکه خیلی لذت میبردن از زندگیشون بالاخره سختی هارو تحمل میکردن دیگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمرا بتونم تحمل کنم من حتی مسافرت میرم بعد یه هفته له له میزنم برگردم خونم عشایر که نه جای دائم نه سرویس بهداشتی درست حسابی خدا اجرشون بده خیلی سخته

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

نه ولی وقتی مستندشونو میبینم. دلم برا خانوماشون وقتی پریودن میسوزه

منم همیشه همین فکرمیکنم تواین موقعیت تو کوه وبیابون چکارمیکنن حموم هم که ندارن برن دستشویی چکارمیکنن هروقت مستند عشایرمیبینم اینهابرام سواله

حالا ما که اینجاییم وقتی پریودیم نکه خیلی راحتیم😂

خو منم همینو‌میگم ماها انقد سختی میکشیم اونا چی میکشن 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

از نزدیک دیدم ولی خب گذرا فقط عسل می‌فروختن

ازشون خریدیم  زندگی عشایری سختی داره در حد ی گشت گذار یه صبح تا عصری دوس دارم

باقیش نه

من نمیتونم بدون امکانات

پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم  همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896

منم همیشه همین فکرمیکنم تواین موقعیت تو کوه وبیابون چکارمیکنن حموم هم که ندارن برن دستشویی چکارمیکنن ...

من هر وقت اخبار و تصاویر  جنگ و .. میدیدم‌ با خودم میگفتم طفلی اون خانومایی ک پریودن 

خودم درست روز دوم جنگ پریود شدم☹️لمسش کردم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

از دور قشنگه ،پر از زحمته

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

واقعاً 😀 منم خیلی دوست دارم برم ببینم چ شکلیه؟ صبح با صدای زنگوله گوسفند از خواب ببداربشی و صدای اب ...

چند ساعتی رفتم نشستم خیلی مهربون و متواضع بودن . چایی اوردن برام 

اما خیلی تفاوت دارن با ما . خیلی

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد