2777
2789

https://www.ninisite.com/user/c39bac5a-ce8a-400f-9ef4-14c265b05a6d/دانشجوپرستار

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

سلام گلم امسال پسرم میره دوازدهم گفت انسانی دوست دارم تا معلم بشم ولی تلاششو نکرد و نمیکنه اونقد که باید نمیخونه معدل یازدهمش نهاییش شد ۱۵.

باید بزور کلاس خصوصی میبردمش کلاسای انلاین ثبت نام میکردم. هربار گفتم کلاس گفت نیاز ندارم.

تنها کاری که کردم از کلاس دهم گذاشتمش یه غیرانتفاعی که توی شهرمون حرف اول رو میزنه و سهریه اش از همه مدارس بیشتره اقساطی پرداحت کردیمو میکنیم شهریه اشو.

الان که دوازدهمه تابستونه بازم نمیخونه فقط میره مدرسه و میاد. هرچی میگم دهم یازدهم مرور کن میگه باشه ولی نمیخونه . باباشم همش سر من منت میزاره سالی ۱۰۰ میلیون شهریه میدیم اینم مثل من هیچی نمیشه.

چیکار کنم بنطدتون .

از تیرماه مدرسه شروع کرده چهار تا کتاب رو داره پایه دوازدهم باهاشون کار میکنه این کارشون اشتباه نیست؟ مگه نباید دهم یازدهم مرور کنن. خود پسرمم نمیخونه دهم یازدهم رو بنظرت چه کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم

من کنکوری 1405 تجربی هستم

پایه ی درسیم قویه تیزهوشان درس میخونم مشکلم تو درسا اینه که در طول سال تحصیلی دهم و یازدهم به خاطر امتحان نهایی ها و استرسشون تست کم میزدم بیشتر تشریحی خوندم اما همه کتاب های درسیمو کامل حفظم

از اول تابستون خودمو گیج کردم ی هفته مثلا درس اول زیست دهمو میخونم اخر هفته استرس میگیرم باز برناممو تغییر میدم اصن نمیدونم باید چیکار بکنم از کجا شروع کنم چی رو بخونم 

همش به این فکر میکنم که اگه نتونم چی 

توی کلاسای ماز شرکت کردم اولای کلاسا منظم شرکت میکردم بعد دیدم که با برنامه قلم چی پیشرویش خیلی فرق داره از کلاسا جدا شدم و دو سه هفته طبق برنامه قلم چی رفتم جلو اما الان که اخر هفتس و جمعه ازمون دارم میبینم نتونستم کامل به بودجه بندی برسم

نمیدونم باید چیکار کنم از ی طرف کلاسای ماز سه هفته ندیدم و کلی از همه عقب افتادم از طرف دیگه تو قلم چی از بقیه عقب افتادم

اصلا نمیدونم باید چیکار کنم گیج شدم هر روز روش کارمو عوض میکنم😢

راهنماییم میکنی؟ اخر شهریور کلاسا دوازدهمم شروع میشه تا اون موقع چیکار کنم؟

سلام عزیزممن کنکوری 1405 تجربی هستمپایه ی درسیم قویه تیزهوشان درس میخونم مشکلم تو درسا اینه که در طو ...

عزیزم پسرمن امسال کنکورتجربی داد..شاگرداول مدرسه نمونه ی شهرمون بود..درساش درحد۲۰وعالی..امامتاسفانه دقیقابه دلیل همین وقت کم اوردن براتمرین تست وفرق داشتن ازمونای قلمچی فقط درسای خودشوخوند..متاسفانه باتمام زحمتایی که این چندسال کشیدفقط بخاطرتست نزدن وازمون شرکت نکردن نتونست ترازخوبی بیاره..سعی کن هرجورکه شده تستاتوقوی کنی

سلام گلم امسال پسرم میره دوازدهم گفت انسانی دوست دارم تا معلم بشم ولی تلاششو نکرد و نمیکنه اونقد که ...

سلام و درود 🌸

بهتره به مشاور معرفیشون کنم و صحبت کنن 👌✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

سلام از پرستاری راضی هستید ؟ به نطرتون دندون ارزش ۴ سال پشت موندن داره ؟

سلام ، راضیم 👌

اگه بعد ۴ سال بشه آره ارزششو داره 🔥✅

سلام عزیزممن کنکوری 1405 تجربی هستمپایه ی درسیم قویه تیزهوشان درس میخونم مشکلم تو درسا اینه که در طو ...

سلام عزیزم 

آرام باشین لطفا 

میتونید درخواست دوستی بدین 👌✅

همه نمره های یازدهمم بالای 18.75 هستش الان تنها مشکلم اینه که نمیدونم چیکار باید بکنم از همه چی عقب ...

آروم باش عزیزم ، درستش می‌کنیم 🌸✅

سلام گلم امسال پسرم میره دوازدهم گفت انسانی دوست دارم تا معلم بشم ولی تلاششو نکرد و نمیکنه اونقد که ...

ببخشید نمیخام دخالتی چیزی بکنما ولی اصرار و زور پدر و مادر اصلا فایده نداره.من خودم همیشه خیلی درسخون بودم ولی بخاطر مجازی شدن مدارس درسو گذاشتم کنار.هرچقدرم مادرم میگفت که درس بخون بازم گوش نمیدادم.تا اینکه کلاس دوازدهم بعد از اعلام نتایج دیدم بچها قبول شدن من موندم و پایه ضعیف.اون موقع سرم خورد ب سنگ موندم پشت کنکور

ببخشید شما میدونید دانشگاه اصفهان پزشکی شهریه پردازش چقدره شهریش؟و اینکه بنظرتون شهریه پرداز ارزششو ...

سلام و درود

از شهریه خبر ندارم 

بله اگه توان و پشتکار  داشته باشین ؛ بله 

میتونین از تخمین رتبه قلم چی برای آخرین قبولی ها استفاده کنید 🌸✅