2777
2789
عنوان

خوشبحال کسای که گوشی مدل خوب دارن و شمال میرن😞

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا فرض کن اخرین مدل سامسونگ توی دستت بود خب چیشد؟ به کجا رسیدی ؟ چند نفر بهت غبطه خوردن ؟ چند نفر ...

ن اخه اون مدل گوشیای بالاتر دوربین خوبی دارن ولی گوشیم دوربینش خوب نیست حسرت ی عکس قشنگ‌تو دلمه

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

شمال ک جای دست نیافتنی نیس یکم قناعت کنی میشه بری حتما اگ دستت تنگه ،الان پول جم کنید برای مهر یا اب ...

اخه هنوز نامزدیم

اخه بقیه دوستام ایفون و پوکو دارن من a۱۵

مشکلت اینه که خودتو با بقیه مقایسه میکنی

تا وقتی مقایسه هس نمیتونی با آرامش زندگی کنی

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

واقعا گوشی تا این حد مهمه؟من شوهرم مدیر عامله شرکت و کارگاه داره بعد گوشیم زیر ۲۰ میلیونهاصلا برام م ...

اخه مثلن بخوام عکس بگیرم دوربینش بس ک بده عکسا خوب نمیشن بی کیفیتن

خب با توجه به سطح انتظاراتت انتخاب میکردی دختر خوب 

مردا هم که پول چاپ نمیکنن بالاخره همه دارن تلاش میکنن هر کسی هم تا یه حدی پول درمیاره 

اگه به اندازه سطع توقعمون نمیتونه برامون انجام بده و این خیلی برامون مهمه خب وارد رابطه نشیم نه اینکه وارد رابطه بشیم و بعد این موضوع عامل بروز مشکلاتمون بشه 

به نظرم مهم ترین چیز تو زندگی آرامشه

ن اخه اون مدل گوشیای بالاتر دوربین خوبی دارن ولی گوشیم دوربینش خوب نیست حسرت ی عکس قشنگ‌تو دلمه

گوشی مادرمن A12 هست انقد عکسای قشنگی میگیرم 

مهم اینه زاویه دوربین و نور بررسی بشه 

ربطی به مدل گوشی نداره 

باید بلد باشی از چه زاویه ای عکس بگیری 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

اخه بقیه دوستام ایفون و پوکو دارن من a۱۵

اینکه آیفون و پوکور با هم در یه سطح دیدی بی نظیر بود😏

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”