2777
2789

واقعا افتخار میکنم که اروم و ناز و اینام نیستم ،هر موقعی که دلم بخواد هر کاری که دلم میخواد و توی چارچوب های خودمه رو انجام میدم

الان که این مسئله جدایی برام پیش اومده هیچکس از اطرافیانم به جز نینی سایتی ها نمیدونن و همینجا برچسب نساختن و لجبازی و عجول بودن خوردم   

از بچگیم خودم پول در اوردم و حمایت خانوادمم داشتم و در قالب دختر خوب و خانومی بودن هیچوقت هر رفتاری و تحمل نمیکنم اتفاقا هم به جاش صبورم هم بساز اما یاد گرفتم که صبر و ساختن نباید این یه بار عمر و زندگی ای که دارم و خراب کنه 

من برای این زندگی خیلی زحمت کشیدم نیمخوام تصمیم عجولانه ای بگیرم و دارم میرم تراپی تا بهترین تصمیم و بگیرم اما من بساز بودن و صبر کردن برای اینکه کس‌دیگه ای یاد بگیره درست و غلط چیه به کسی بدهکار نیستم 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما که همه چی با منطق خودته این جا کمک نگیر

من اصلا اینجا کمک نمیگیرم اما چون اطرافیانم و در جریان نذاشتم اینجا گاهی احساساتم و بیان میکنم 

اما متاسفانه ما یاد گرفتیم که اگه زنی مورد ظلم قرار گرفت ظلم دوممون به این زن اون باشه که ازش توقع موندن و ساختن داشته باشیم و بهش برچسب های مختلف بزنیم 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

من اصلا اینجا کمک نمیگیرم اما چون اطرافیانم و در جریان نذاشتم اینجا گاهی احساساتم و بیان میکنم اما م ...

قشنگ بود . بزرگ ترین دشمن ما زن ها خود زن ها هستن  

اگه یاد بگیریم چطور با هم جنس خودمون رفتار کنیم مردها جرات انجام خیلی کار هارو نمیکنن

همه این حرفها درسته،اما بعضی اوقات نیازی نیست همه چی رو خودت تجربه کنی،میتونی از تجربه افراد دلسوزت مثل خانواده ات مثلا، هم استفاده کنی...

موفق باشی گلم

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

قشنگ بود . بزرگ ترین دشمن ما زن ها خود زن ها هستن اگه یاد بگیریم چطور با هم جنس خودمون رفتار کنیم م ...

همینطوره اینجا اگه یه زن خیانت کنه و پشیمون باشه همه میگن باید طلاقش داد و باید کشتش و …

همسر منم خیانت کرده و تا حد قابل توجهی پشیمونه اما اینکه من همچنان قصد بخشش ندارم از نظر عزیزان نینی سایتی زن بد و لجبازی هستم که به زندگیش فکر نمیکنه 

همینطوره اینجا اگه یه زن خیانت کنه و پشیمون باشه همه میگن باید طلاقش داد و باید کشتش و …همسر منم خیا ...

خیانت قابل بخشش نیس 

حتما طلاق بگیر 

آدم بخاطر بچش نداری 

بداخلاقی 

فقیری 

همه چیو تحمل میکنه الا خیانت 

خیانت بچه هم نمیشناسه برو 

ایشالا موفق میشی 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

همینطوره اینجا اگه یه زن خیانت کنه و پشیمون باشه همه میگن باید طلاقش داد و باید کشتش و …همسر منم خیا ...

عادت کردن به این سبک زندگی تو سری خوردن 

به امثال من و شما هم میگن بد . شما به این فکر کن بد بودن ما بهتر از خوب بودن مونه اگه این بدی قراره حالمونو خوب کنه جلوی ضربه دیدن مونو بگیره.

چه بهتر که بدیم 

خیانت قابل بخشش نیس حتما طلاق بگیر آدم بخاطر بچش نداری بداخلاقی فقیری همه چیو تحمل میکنه الا خیانت خ ...

اصلا من به خاطر اینکه بچم یهو از یه محیط پر از عشق و احترام پرت نشه تو یه محیط سرد و پر از شک و تردید میخوام طلاق بگیرم 

دلم میخواد عشق و از سمت جفتمون دریافت کنه و احترام بین جفتمون هم از بین نره و همینطور که تو زندگیش هستیم تو زندگی هم دیگه نقشمون دیگه زن و شوهر نباشه 

اصلا من به خاطر اینکه بچم یهو از یه محیط پر از عشق و احترام پرت نشه تو یه محیط سرد و پر از شک و تردی ...

بازم تراپیست و مشاور رفتنو ادامه بدید شاید باهاش کنار اومدی و یه فرصت دادی 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙