2777
2789

خانومای گل سلام میشه نظرتونو راجع به این دکتر بهم بگید من تحت نظر ایشونم لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم

خدایا شکرت به خاطر تموم نعمت هات

سلام دوستان من بعد از اینکه تمام تایپک های متخصص زنان در کرج رو خوندم تصمیم گرفتم دکتر سلیمانی رو انتخاب کنم مشکلم هم اینه که سقط داشتم در هفته چهارم و پاپ اسمیر ازم گرفتم دهانه رحم زخمه و عفونت شدید دارم

فقط میخواستم بدونم دکتر سلیمانی چند نفر چند نفر باهم ویزیت نکنه و اینکه وقت میزاره؟ خوش اخلاقه؟ اگه کسی ناراضی هست میشه بگید ممنووووننننن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی . من  خودم پیش دکتر فاطمه سلیمانی زایمان کردم پارسال  الان  عکسشم اتفاقا  تو  پیج اینستاگرامش  گذاشته .  من  که  از جراحیشون راضی بودم . البته من سزارین بودم باورت میشه اصلا  جای بخیه هام معلوم نیست  برعکس  خواهرم  که از ده کیلومتری جای بخیه هاش معلومه 

سلام دوستان من بعد از اینکه تمام تایپک های متخصص زنان در کرج رو خوندم تصمیم گرفتم دکتر سلیمانی رو ان ...

سلام عزیزم. شما گیش خانم دکتر رفتین؟ اخلاقشون چطور بود؟ از کارشون راضی بودین؟ من مشکل عفونت های مکرر و قارچ رو دارم و زخم هم شدم دنبال یه دکتر خوب میگردم. پیش دکتر محتسبی میرفتم اما ایشون همش میگن عفونت عادیه و اصلا کاری برام نمیکنن

عزیزم این دکتر خوبه،؟

دکتر سلیمانی دکتر خوب با تجویزای خوبی هستن اما متاسفانه چند نفر چند نفر میبرن داخل که تمام رشته ی کلام ادم گسیخته میشه.تمرکزبهم میریزه و وقتی میای بیرون متوجه میشی همه سوالات مونده.کاش همه معترض بشن و این مشکل برطرف بشه.واقعا نمیدونم چطور این خانوما با این وجود میرن و‌ویزیت میشن.وکرنه پزشک خوبی هستن.