2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا نرم اگه خودشم اومد قدمش رو چشم

آره منم کاری ندارم بیاد ولی بعد از اون حرف دوس ندارم برم

خونشون نزدیکه دو سه کوچه اونطرف تره

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

من باشم اون رفع تکلیف هم نمیرم

اون دفعه که رفتم اوایلش بود 

هنوز اون حرفو نزده بود البته

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

سلام اون ذکر که تو امضات هست روزی چندتا باید خوند؟

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی.             برای رسیدن به عشقم دعام کنید خیلی خسته ام.. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

نرو تا به التماس بیافته درخونتم بازنباشه به روش

من کلا کاری ندارم بیاد

و همه چیزو به خدا میسپارم بدیاشونو

ولی الان که نرفتم من مقصره شدم

اتفاقا شما هم دست بالا بلند شو بگو منم زیاد از این  رفت و آمدا خوشم نمیاد ،اون زمان که شما شهرستان یا جای دیگه بودید شرایط فرق داشت مجبور بودم😁

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم

دقیقا همین اتفاق برام افتاد 

ینفر ک‌ی شهر دیگ بود اومدن‌شهر ما نسبت خیلی هم‌نزدیک‌داشتیم

برا اسباب کشی ک‌رفتیم 

ناهار درست کردم رفتم خونشون شبش ک‌کارا تموم‌شد شام‌موندیم ی حاضری خوردی فرداشبش گفتم‌اومدن خونم شام جون‌روزای اول بود خب ذوق داشتیم ی دقعه اومد خونمون اقاهه برگشت گفت از این ببعد نمیشه ی ناهار شما دادین ی شام ما باز الان شام دادین ما باید جبران کنیم اینجوری نمیشه پیش رفت 

دیگ من خونشون الان۴سال نرفتم برا شام ناهار اگ رفتیم برا تبریک‌عید اینا بوده 

ولی اونا همیشه میان

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
دیشب گفته بود فلانی اصلا احوال پرس من نیست 🤔گفتم والا خو خودش این حرفو زده

می‌گفتی ایشون خودش تذکر داده بود که رفت و آمد محدود باشه الانم با این گله گذاری متوجه شدم که دنبال بهونست برای قطع رابطه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز