2777
2789

«انرژی زنانه» یه اسم خوشگل برای همون کلیشه‌های کهنه‌ست. فقط یه ماسگ نقره‌ای کشیدن روی نسخه‌ی قدیمی "آروم باش، مطیع باش، ملایم بمون". این ایده در ظاهر ادعای empowerment (توانمندسازی) داره، اما در عمل زن رو توی یه قفس مخملی حبس می‌کنه.

ماجرا فقط به کلیشه ختم نمی‌شه؛ پای صنعت هم وسطه. کارگاه‌ها و پکیج‌های "بیداری انرژی زنانه" در واقع روی روان زن‌ها معامله می‌کنن. اسم قشنگش self-discovery ِه، اما محصول واقعیش محدودیته !!

حقیقت اینه که انسان بودن یه طیفه، نه یه دوقطبی زنانه/مردانه. هر آدمی می‌تونه هم قاطع باشه، هم مهربون؛ هم منطقی باشه، هم شهودی. تقسیم‌بندی‌های جنسیتی فقط یه سناریوی منسوخ (obsolete script) برای کنترل باقی‌مونده.

شاید وقتشه به‌جای این رمانتیزه‌کردنِ انفعال، از «انرژی انسانی» حرف بزنیم؛ جایی که قدرت و لطافت در کنار هم باشن، بدون اینکه جنسیت تبدیل به دیوار بشه.

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبانی هستی دیگه حال نمیکنی با جنسیتت

آبانی نیستم البته ! 😏

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

عزیزم برداشتت از انرژی زنانه اینجوری بودههر کسی یه برداشتی داره

زنانه/مردانه کردن هر چیز که میاد وسط، باید با یه علامت سوال بزرگ بری طرفش. محتاط و بیدار

تا حد زیادی موافقم ،متنفرم از کسایی که فک میکنن زن باید یه گوشه اروم بگیره و حتی توی کوچیک ترین کار ها وانمود کنه به مرد نیاز داره و نمیتونه بدون مردا حتی کمترین کاری رو انجام بده و الان که زن ها از حقوقشون اطلاع دارن و قصد ندارن همچین چیزی رو بپذیرن با گذاشتن اسم انرژی زنانه و گوگولی نشون دادنش باز دارن همون افکار و به خورد زنا میدن 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

خب تو آروم نباش چیکار به بقیه داری

منطق کامنتت رو درک نمی‌کنم.

کامنت نوشتن برای پرخاشگری و من منم، تو تویی نیست.

برای تبادل نظره.

اگر با تاپیکی مخالفی و "اصرار داری" کامنت بذاری، عقیده‌ و نظرت رو بنویس. 

بچه ات آبانیه؟ امضا

اسم پسرم آبانه. 

زنانه/مردانه کردن هر چیز که میاد وسط، باید با یه علامت سوال بزرگ بری طرفش. محتاط و بیدار

عزیزم شما که بهتر میدونی زنانه مردانه داریم

راستش این خاصیت جنسیت منه که اندازه مردا عوضی نباشم

پس زنانه مردانه داره

زنانه مردانه داریم ب نظرم

ی سری کارها مردانست و قدرت بدنی بالایی میخواد چرا باید بگم من زنم قویم و انجام میدم؟؟؟؟

زن مخصوص کارهای لطیفه

باید مادر بشه نیاز ب لطافت داره 

همه چیو در هم و برهم یاد نگیریم خیلیم خوبه